Cum să discutați cu medicii pentru a trata in mod eficient onicomicoza

cum sa discutati cu medicii pentru a trata in mod eficient onicomicoza

Cu siguranță v-ați confruntat cu o situație în care chiar și cel mai calificat medic nu poate sigura pacientului un tratament 100%, din cauza lipsei de înțelegere reciprocă. Este important să se conștientizeze de toate recomandările enunțate de către medic și să fie urmate strict. Cu ajutorul recomandărilor noastre, ve-ți fi capabili să găsiți rapid un limbaj comun cu medicul dumneavoastră. Sfaturile sunt relevante nu numai pentru tratamentul onicomicozei, dar și pentru alte afecțiuni.

Micologul – prietenul tău

Dacă deja sa întâmplat și aveți această afecțiune neplăcută – ciuperca unghiilor – va trebui să acordați o mare atenție asupra tratamentului. Din păcate, întârzierea tratamentului onicomicozei duce la consecințe dezastruoase – unghia se poate atrofia, pielea se exfoliază în straturile profunde ale epidermei ți produce miros puternic înțepător.

Sunteți la consulație la un micolog. Ce întrebări dați expertului? Căror detalii trebuie să acordați atenție? Împărtășim cititorilor blogului noștru secretele de comunicare eficientă cu orice medic.

Rugați medicul să nu folosească termeni

Dificultatea de a înțelege termenii nu vă permite să identificați în mod clar cauza și urmările ciupercii piciorului. Deci, ar fi mai bine dacă- veți spune medicului să minimizeze termenii medicali. Nu trebuie să vă fie rușine, ați venit pentru a primi tratament, și nu pentru a rezolva un puzzle.

Dupa discuție urmează concluziile

La sfârșitul dialogului, se recomandă să se repete pe scurt cuvintele medicului, pentru a se asigura de înțelegerea corectă a informațiilor. De multe ori se întâmplă, ca unui pacient la consultație să i se pară că a înțeles toată informația, dar odată părăsind cabinetul medicului începe a discifra cuvintele de pe rețetă și sensul acestora. Cu atât mai rău – dacă v-ați emoționat sau doar ați uitat metodele de tratament, explicate de micolog. Astfel va trebui să tratați foarte mult timp ciuperca piciorului. Spuneți-vă concluziile și concretizați-le „Am înțeles corect?“

Luați și un aviz medical în scris

Indiferent cu ce problemă vă veți adresa medicului – fie un tratament pentru ciuperca unghiilor sau orice altă afecțiune – По какому бы вы вопросу ни обратились к лечащему врачу – obligatoriu cereți un aviz medical în scris. Acest lucru este important mai ales pentru ecografii sau endoscopii.

Loading...

Precizați posibilitățile rezultatului

Întotdeauna este indicat să întrebăm ce șanse de vindecare completă există, care ar fi consecințele în absența urmării unui tratamentului. Dacă vi s-au prescris medicamente, întrebați despre efectele secundare și contraindicațiile acestora. Un medic specialist se va interesa întotdeauna despre prezența unor reacții alergice la anumite substanțe.

Întrebați persoane care au urmat un astfel de tratament

Vorbiți cu cineva care a trecut prin ceea ce urmează să urmați dvs. De exemplu, , dacă vi s-a prescris un tratament pentru ciupercă, puteți căuta comentarii referitor la aceasta pe internet sau întrebați prietenii, cunoscuții despre cât de eficient a fost produsul în cazul lor. Poate că ve-ți descoperi unele capcane sau alternative.

Tratamentul ciupecii sau oricărei alte boli – o chestiune serioasă

Tratamentul – este întotdeauna dificil și o responsabilitate mare. Din fericire, astăzi există multe produse care dau rezultate în termeni foarte scurți. Spre exemplu, utilizați unguent antifungic. Ele au un efect local direct asupra focarului de infecție. Aceasta este o mare alternativă a pastilelor sau a procedurilor în spital, pentru că puteți aplica crema acasă.

Este bine să întrebați micologul de alternativele tratamentului pentru a alege cel mai eficient și convenabil pentru tine.

Să zicem, multor persoane le sunt contraindicate comprimatele (din cauza unor tulburări de stomac), în astfel de cazuri, crema de ciupercă va fi o ieșire din situație excelentă.

Nu uitați, e nevoie de o regularitate a tuturor procedurilor prescrise de către medic. În cazul în care unguentul trebuie aplicat de două ori pe zi, nu neglijați această directivă pentru a trata corect și a obține cele mai bune rezultate în timpi utili.

Atitudinea pozitivă si persistența – cei mai buni prieteni pe drumul spre o piele și unghii sănătoase.

Sănătate!

Cât de des apelați la ajutorul experților?

Loading ... Loading ...
Loading...

This article has 3 Comments

  1. Eu cred că dacă ai ciupercă nu e neapărat să vă prezentați la un micolog – puteți cumpăra o cremă împotriva ciupercii și să liați măsurile necesare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.