Cum să devii expert în domeniul tău. Ghid pentru bărbați și femei

cum sa devii expert in domeniul tau ghid pentru barbati si femei

Pentru a extinde cercul clienților, fiecare profesionist inventează diverse momeli. Datorită acestor momeli, oamenii încep să vadă în profesionist un expert. Toți experții își hrănesc clienții în moduri diferite. Cu cît momeala este mai variată, cu atît mai multă atenție va primi expertul. Felul cum evaluează nivelul persoanei cei din jur, se numește expertiză externă. Nu veți fi niciodată considerat un expert dacă oamenii din jurul vostru nu recunosc acest lucru în voi. Ce trebuie să faci pentru a deveni un expert recunoscut?

Metode rapide de a aduna o bază de clienți și de a reuși în domeniul tău.

Există cîteva metode. Cu cît veți învăța mai multe, cu atît mai sus te vei urca la nivelul de expert.

Aspectul fizic

Cît de mult v-ar plăcea asta sau nu, dar mai întîi de toate, oamenii acordă atenție aspectului. Modul cum vă prezentați altora influențează nivelului tău de expert. Oamenii acordă atenție chiar și la mărunțușuri. Mașina ta, costumul, coafura, accesoriile – toate acestea sau vor depărta clienții de la tine sau îi va atrage spre tine.

Încrederea în sine

Dacă radiați încredere, alții vă vor primi cu încredere. Cînd sunteți atras într-un un conflict, gîndiți-vă ce așteaptă de la tine adversarii și fă exact contrariul. Întrebarea va fi epuizată. Analizați modul cum o fac alții atunci cînd încep să strige din sală în discursurile publice.

La ce clientul acordă atenție – sfaturile oamenilor de succes

PR companiilor mari

Propuneți serviciile tale companiilor mari. Găsiți puncte de interacțiune cu acestea și începeți să colaborați. Confirmați-vă munca cu companiile mari cu scrisori de apreciere de la ei.

Prezența certificatelor

Este foarte important pentru clienți că vă dezvoltați în mod constant. Ei ar trebui să găsească o confirmare pentru aceasta, de aceea folosiți certificatele în avantajul tău.

Prezența site-ului

Trebuie să aveți un web site. Acesta este locul unde clienții tăi pot afla informații despre tine, să facă cunoștință cu produsele tale să primească un ajutor calificat.

Publicarea articolelor în reviste tematice

Fiecare redacție are nevoie de articole unice. Dacă rezolvați problema lor prin scrierea unui articol interesant, atunci acesta va fi plasat pe paginile publicației și vă va indica numele ca autor.

Loading...

Secretele succesului

Scrierea cărților

Trebuie să aveți cărți publicate. Avînd o carte a căreia tu ești autorul, vei închide gurile multora.

Recenzii

Colectează recenzii despre tine și despre munca ta. Funcționează ca și spusele din gură în gură.

Marcaj

Faceți cărți de vizită pe o hîrtie bună. Inventați un stil personal, care va servi drept carte de vizită pentru toate documentele tale.

Desfășurați cursuri și seminare

Nu puteți fi un expert deplin dacă nu desfășurați în mod regulat cursuri și seminare. Obligatoriu vorbiți la conferințe, dezvoltați-vă într-atît ca să vă recunoască cît mai mulți oameni. După posibilități țineți discursuri la radio și la televizor.

Cum să deveniți un expert și un specialist de succes?

Participați în rețelele sociale

Publicați-vă rezultatele pe rețelele sociale. Povestiți despre cum îți petreci timpul liber. Asta atrage oamenii spre tine ca și personalitate.

Organizați consultații   

Efectuați consultări gratuite dar și contra plată. Clienții ar trebui să înțeleagă că pot obține întotdeauna un ajutor calificat de la tine.

Cum influențează părinții experți asupra copiilor lor?

Cînd ai success tu, atunci și copilul tău are succes. Copiii sunt mereu mîndri de succesele părinților lor și se simt bucuroși de reușitele altora. Ei vă urmăresc întotdeauna și își exprimă părerea cu privire la acțiunile tale. Copiii vor să fie ca părinții lor de succes. Fiind aproape de tine, copilul îți va prelua experiența, cunoștințele tale. Într-o zi te vei trezi și vei vedea că copiii tăi știu ceia ce tu nu i-ai învățat niciodată.
Pentru a transmite nivelul de expert copiilor prin moștenire, trebuie respectate trei reguli importante:
1. Inițiativa trebuie să provină de la copii. Dacă sunteți expert, copilul vă va privi în orice caz. Vă puteți împărtăși noutățile tale.
2. Copiii ar trebui să dobîndească totul singuri. Îi puteți sfătui, dar restul – treaba lor.
3. Copilul trebuie să înțeleagă că se poate baza numai pe resursele și pe finanțele proprii. Ca un părinte de succes, puteți acționa doar ca un colac de salvare.

Care metodă de a deveni un expert o considerați cea mai eficientă?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.