Cum să alegi o rochie, dacă ești o fată plinuță?

 

659877

Dacă ai forme plinuțe – acesta nu este un motiv să fii tristă și să te chinui cu încă o dietă epuiznată. Este cu mult mai ușor să te înveți să alegi corect elementele din garderoba ta. În plus, dacă vei ascunde unele defecte și îți vei prezenta avantajele într-o lumină favorabilă, rivalele tale de tip model se vor usca încă mai mult de invidie.

Există foarte multe secrete, care permit să evidențiezi avantajele formelor plinuțe. Designerii din întreaga lume susțin, că obiectul principal al garderobei unei femei ar trebui să fie o rochie. Aceasta adaugă feminitate, accentuează eleganța și învăluie orice aspect cu o nuanță de grație. Principalul lucru este să nu greșești cu stilul rochiei și să alegi exact dimensiunea, care ți se potrivește ție, luând în considerare toate caracteristicile corpului.

Rochia dreaptă este modul cel mai simplu și eficient pentru a fermeca pe cei din jur cu liniile netede, indiferent de dimensiunile tale. Însă, dacă nu vei evidenția talia, poți obține un efect opus și astfel aspectul tău ve arăta prea monumental. Pentru multe dintre aceste rochii, cel mai reușit mod de a accentua locul taliei va fi o curea mică și elegantă, care se va potrivi perfect cu culoarea de bază a rochiei.

Un decolteu adânc sau o răscroială triunghiulară vor transfera privirea observatorului la principala atracție a frumoasei doamne cu forme voluptoase, vor prelungi vizual linia gâtului și vor scăpa femeia de cuvintele neplăcute adresate altor părți ale corpului. Iar o variantă mai modestă, cu gâtul rotund, este capabilă să concentreze toată atenția la numărul de bărbii.

Formele voluptoase nu-ți permit să alegi cu neglijență culoarea rochiei. Culorile cele mai optime, care se potrivesc pentru situațiile de viață de bază sunt: crem, negru, maro, gri. Atunci când alegi o variantă mai aprinsă, este mai bine să dai preferință nuanțelor discrete. În loc de roșu, cărămiziu sau roz aprins, vor arăta foarte bine rodia, merișorul sau culoarea carmin. O alternativă pentru verde poate fi menta verde, iar ultramarinul ar fi mai bine să-l schimbi pe blugi sau cobalt.

Dacă dorești să diluezi țesătura monotonă cu un desen, prioritatea ar trebui să fie un ornament mic, aproape inobservabil sau un imprimeu modest floral. Culorile și nuanțele discrete cu efect de mascare corectează cu succes figura, mai ales că în ultimul timp designerii renumiți spun că această variantă este cea mai la modă.

Este necesar să alegi cu grijă rochiile, mai ales cele cu desene mari, sau astfel de modele, care au o mulțime de accente decorative complicate. Aceste stiluri de rochii măresc vizual formele sau împărțesc în mai multe părți, ceea ce afectează grav percepția generală.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.