Cum să alegi corect fotografia pentru un site de întâlniri

Ai decis să-ţi încerci norocul on-line? O fotografie perfectă este cheia succesului. În primul rând, anume privind fotografia ta, te vor alege, deci sarcina ta este de a o alege corect. Cu ce ochi privesc bărbaţii portretele femeilor în chestionar, ne va spune consultantul Matthew Hussey.

266658

Evită fotografiile erotice

Nu te gândi la aceea, cât de mulți tipi vor cădea pradă la fotografia ta. Gândeşte-te mai bine, ce fel de băieţi anume va atrage ea. Da, desigur, fotografia ceea cu un decolteu superb sau într-un costum de baie va avea succes. Dar la cine? Cei care speră că tu şi în viață te dezbraci la fel de bunăvoie, ca şi în față fotoaparatului.

Flirtează cu camera

Toată lumea știe cât de important este contactul vizual pentru a atrage un om. Acest lucru funcționează chiar și pe fotografie – deci priveşte direct în obiectiv. Şi nu uita să zâmbeşti. Acest lucru nu înseamnă să faci „buze de rață”. Aminteşte-ţi acel zâmbet fermecător, care este provocat de o glumă bună a băiatului, care îți place. Și zâmbește la fel. Băieții se topesc de la un astfel de zâmbet.

Postează imagini clare

Cine are nevoie de fotografii granulate, estompate și neclare? Postează acea imagine, unde se vede în mod clar fața ta. Nici un fel de siluete alb-negru ”de înaltă cultură” iluminate din spate: totul trebuie să fie simplu, clar și frumos.

Asigură-te că imaginea este focalizată pe tine

Desigur, e grozav dacă ai reușit să vizitezi Parisul cu prietenele tale și v-ați pozat împreună pe fundalul tuturor atracțiilor locale. Dar el nu înțelege unde anune te afli tu în aceste imagine. El doar nu are de gând să se întâlnească cu prietenele tale (sperăm) și nu cu Turnul Eiffel, ci cu tine, și el este interesat, ce fel arăți tu.

Dacă nu ai o altă poză de succes și nu știi cum să folosești un editor foto pentru a schimba imaginea, cel puțin alege poza unde tu stai pe partea stângă. Astfel tu vei fi prima, pe care el va observa: suntem obișnuiți să citim de la stânga la dreapta, privirea noastră alunecă în mod automat de la stânga la dreapta, chiar și în imagini.

Pe lângă fotografia de portret atașează și o poză unde te vezi întreagă

Atașează cel puțin o fotografie, care te arată din cap până-n picioare. O singură condiție – să fie recentă! Toți de pe Internet s-au obișnuit, că sunt mințiți tot timpul: bărbații își adaugă înălțime, femeile – își micșorează greutatea și vârsta. Dorești ca potențialul tău partener să aibă încredere în tine – arată-i că nu ai nimic de ascuns, chiar și dincolo de rama fotografiei.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.