Cum poți face o fată să zâmbească?

Cum poți face o fată să zâmbească?

Râsul prelungește viața, iar zâmbetul împodobește chipul oricărei fete. Dorești să afli cum să-ți înveselești doamna sau domnișoara ta, să fii un favorit printre colegele tale de lucru, să poți dărui o bună dispoziție? Cum poți face orice fată să zâmbească?

Spune-i o anecdotă, o glumă

Cea mai veche și verificată metodă. Anecdota nu ar trebui să fie vulgară, dar numaidecât amuzantă. Pregătește-te înainte de asta. Păstrează-ți în memorie 2-3 anecdote vesele și, cel mai important, amuzante. Dar ele nu trebuie să atingă tema blondelor sau orice obiceiuri feminine. Trebuie să alegi numai glume neutre.

Împarte zâmbetul

Fetele sunt întotdeauna misterioase, le place misterul. Va fi un mare plus pentru tine, dacă vei fi mereu pozitiv, mereu vei zâmbi și vei avea o dispoziție bună. Cea de-a doua metodă constă în faptul că un om zâmbitor întotdeauna provoacă zâmbete și bucurie la cei din jur, așa că atrage-o, dăruiește-i un zâmbet. Fiecare fată bună și inteligentă îți va zâmbi înapoi. Nu degeaba se spune: zâmbeşte şi lumea îţi va zâmbi înapoi.

Loading...

Cuvinte plăcute

Toate reprezentantele a jumătății frumoase a omenirii adoră complimentele sau pur și simplu cuvintele frumoase. Laud-o, spune-i cât de frumoasă și inteligentă este ea. Oricine se va topi de la aceste cuvinte și îți va dărui un zâmbet. Efectuează un mic experiment, laudă-ți mama, sora sau colega de lucru – și vei vedea rezultatul.

O surpriză neașteptată

Ar fi bine să ai întotdeauna o bomboană în buzunar – îți va fi de folos. Când vezi că domnișoara este într-o stare proastă, dăruiește-i această surpriză mică și delicioasă. Nici o fată nu va putea rezista.

Copierea mișcărilor

Această metodă este un pic neobișnuită și are nuanțele ei, deoarece are mai multe faze. Din moment ce începi să repeți mișcările ei, trebuie să fii pregătit de faptul că obiectul atenției tale va fi surprins la început, apoi se poate supăra, dar până la sfârșit va începe totuși să zâmbească. Nu există nicio fată, care nu ar fi răspuns corect la copierea prietenoasă din partea ta.

Fii un adevărat gentleman

Regulile etichetei le cunoaște (sau, cel puțin, trebuie să le cunoască) fiecare băiat, așa că trebuie să le respecți. Da, poate acestea nu sunt niște fapte foarte originale, dar ele sunt capabile să aducă un zâmbet pe fața domnișoarei. Cedează-i scaunul în autobuz, deschide ușa în fața ei, ajut-o să ducă o geantă. Fii un adevărat bărbat și gentleman.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.