Cum poți câștiga simpatia bărbaților?

Cum poți câștiga simpatia bărbaților e

Femeia – ce cuvânt minunat. Ea este întruchiparea a tot ce e frumos: suflet fin și corp fermecător. Femeia – muză, femeia – zeiță, femeia – visurilor.

Vă doriți să fiți visul cuiva? Sau deja sunteți?

Deseori femeile cu adevărat frumoase sunt foarte complexate, pe când bărbații scunzi, cu chelie, aduși din spete, dinți strâmbi și abdomen mare se credegalul lui Apolon! De ce se întâmplă așa? Cred, că multe dintre reprezentantele sexului frumos se subapreciază. Din copilărie li se impun o mulțime de neajunsuri – că una are părul mai lung, alta – ochii mai mari, a treia – picioare mai zvelte. Așa ajunge o astfel de adolescentă o personalitate neîncrezută în sine, gata să se mulțumească cu puținul, numai pentru aceea că nu corespunde unor idealuri nu se știe de cine inventate. Este dureros, desigur!

Principalul este să te iubești pe tine așa cum ești. Da! Cu colăcei în jurul taliei, picioarele un pic mai strâmbe, cu puțini pistrui, podoaba capilară mai puțin voluminoasă.

Parcă totul e clar, dar, dragele mele, făți de acord, că nu este chiar așa ușor.

Ce anume ar putea să vă facă mai încrezătoare? Ce propuneri aveți? Primul  lucru la care vă gândiți – un soț iubitor, atunci dați-mi voie să vă contrazic! Niciodată n-o să vă iubească cineva, dacă voi nu vă veți admira!

Încrederea în sine v-o poate da imaginea voastră văzută în oglindă dezbrăcată!

Câteva genuflexiuni – agută la întărirea feselor, consumul redus de dulciuri, produse de patiserie, prăjeli – te ajută să scapi de burtică. Pentru problemele de piele te ajută rețetele naturistesau cosmetica profesională. Dar sânii… Vă gândiți că această problemă nu este chiar așa de ușor de rezolvat. Dar nu e chiar așa! Mărirea sânilor în condiții casnice nu e ceva ireal!  Este o realitate!

Loading...
Puteți obține rezultatul dorit cu o cremă pentru mărirea sânilor

Fiți de acord, de ce trebuie să riscați sănătatea dumneavoastră și bugetul familiei, pe când puteți să obțineți o formă dorită a sânilor în folosul sănătății?

Cum să deveniți mai atrăgătoare cu ajutorul unguentului? Crema pentru mărirea sânilor acționează după un principiu simplu.

După cum se știe sânii reprezintă un țesut glandular înconjurat de celule grase. În dependență de cantitatea și volumul lor determină mărimea sânului.

Forma sânului depinde de genetică

Însă , cu timpul sub influența multor factori, forma inițială și volumul sânilor se modifică.

Ridicarea sânilor este nevoie în cazuriel:

 • Pe timpul sarcinii și alăptării (după alăptare sânii se lasă, își pierd din elasticitate).
 • Modificări legate de vârstă (numărul celuleor grase scade, dla fel și producerea de elastin, responsabil de elasticitatea pielii).
 • Creștera bruscă în greutate sau pierderea în greutate, deasemena infliențează negativ asupra formii sânilor.

Crema pentru sâni pe bază de ingrediente naturale face să aveți un piept irezistibil!

Cum poți câștiga simpatia bărbațilorDatorită componentelor naturale efectul este nemaipomenit.

Mărirea sânilor fără intervenție chirugicală – este șansa dumneavoastră de a vă schimba viața chiar de azi!

Crema recomandată de medici și cosmetologi cunoscuți este Expert Bust. Este produsă în Europa și are toate documentele care atestă calitățile superioare și siguranța pentru sănătate.

Din ingredientele principale a cremei Expert Bust fac parte:

 • Ulei de argon – hrănește, hidratează, protejează pielea.
 • Ulei din semințe de struguri – regenerează, îmbunătățește elasticitatea pielii.
 • Extract de Centella – hidratează, îmbunătățește circulația sangvină.

Femeile care au folosit această cremă au rămas încântate. Pentru că crema Expert Bust cu adevărat face minuni, ajută la creșterea în volum a sânilor!

Loading...

This article has 4 Comments

 1. Fetelor, cine a folosit această cream, spuneți de câte ori trebuie aplicată, ca să obții mărimea dorită? După cât timp este rezultat?

  1. Am primit crema Expert Bus o lună în urmă, am folosit în fiecare zi. Acum am + 4 cm bustul, dar este individual, la cineva se adaugă centimetri, cuiva doar formao redă.

  2. folosesc cream de 10 zile, după naștere sânii s-au lăsat, au pierdut în elasticitate, forma. Acum volum este de mai înainte, dar pielea a devenit mai elastică. Mă gândesc dacă continui, poate să măresc!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.