Cum femeile atrag bărbații 

cum femeile atrag barbatii

Să vorbim despre semnalele, care sunt folosite de femei pentru a atrage potențialii parteneri sexuali. Unele semne de curtare sunt considerate primite anterior de la strămoșii noștri, în timp ce altele – se întâmplă absolut spontan.

Comportamentul femeilor și semnalele sexuale feminine sunt stabilite inițial de natură și de multe ori nu pot fi controlate de reprezentantele sexului frumos: corpul ei ca și cum trăiește singur aparte în acest moment. Cu ajutorul gesturilor, posturii și comportamentului doamnei, un bărbat atent va înțelege interesul sau dezinteresul doamnei către persoana lui. Susținând jocul trupului, poți îmbunătăți impresia pozitivă și poți atrage mai repede potențialul partener. Femeile pot atrage atenția bărbaților și cu ajutprul gesturilor, și cu frumusețea exterioară, și cu frumusețea mâinilor. Poți avea mâini și unghii frumoase și la domiciliu, pentru asta este suficient să cumperi pur și simplu gel shellac și să creezi singură acasă o manichiură frumoasă și perfectă. Crede-mă, nu va trece neobservat.

Sentimentele reciproce ale bărbatului se manifestă la un nivel subconștient, instinctiv. Reacția lui, spontană și inconștientă, deseori se pare femeilor a fi primitivă, sălbatică și chiar brutală. Încrederea femeilor în propria sa sexualitate iresistibilă este citită instantaneu de reprezentanții sexului opus, astfel de semnale sunt binevenite și apreciate. Probabil cel mai important lucru pentru o femeie în procesul de seducție pentru a cuceri un bărbat – să decidă, dacă într-adevăr are ea nevoie de acest bărbat și, dacă are nevoie, pentru ce scop. Există oare o nevoie de o relație de dragoste pe termen lung sau este doar un flirt pe termen scurt, probabil, o dorință obișnuită de a se autoafirma? Rezolvarea unor astfel de probleme acum crește probabilitatea de a obține rezultatul dorit în viitor.

Există situații, în care o femeie literalmente ăși irosește fluidele sale sexuale la dreapta și la stânga, fără a se gândi până la urmă la consecințele unui astfel de comportament. În mod similar se comportă victimele sfaturilor „bune“ de pe paginile revistelor glossy cu privire la modul, în care o femeie poate atrage atenția reprezentanților sexului puternic. Bărbații consideră că astfel de femei sunt ușor disponibile și că sunt niște femele înfometate de sex. Consecințele unui astfel de comportament pot avea rezultate neplăcute. Este necesar să înveți treptat arta de seducție și de cucerire a inimilor bărbaților, iar această artă nu tolerează greșeli și inexactități.

Loading...
Dacă mișcările femeii sunt perfecționate, sunt demonstrate cu un nivel ridicat de calificare și se potrivesc uimitor stării de spirit a bărbatului, atunci obținem un dublu efect. Acest nivel de profesionalism nu este disponibil pentru toată lumea, ci doar unor aleși. Aici nu este loc pentru mișcări grăbite și neatente și pentru inconsecvență, de altfel se va pierde intriga, iar jocul va fi lipsit de sens. De obicei, o persoană simte cătrew noi simpatie, dacă simte o reacție pozitivă reciprocă. Anume acesta este motivul, pentru care orice femeie își controlează excelent corpul său, deoarece cu ajutorul lui ea își pot exprima sentimentele și dorințele față de bărbatul, care i-a plăcut.

Pe lângă frumusețea exterioară, pe parcursul a mii de ani s-a creat un sistem de gesturi și mișcări, cu ajutorul cărora reprezentantele sexului frumos atrăgeau și atrag atenția bărbaților asupra persoanei sale. Acesta este un proces foarte delicat și ar trebui să se petreacă firesc, iar femeia nu trebuie să se teamă de a fi înțeleasă greșit sau ambiguu. Anume din această cauză semnalele ei nu trebuie să pară provocatoare și impuse pentru cei din jur. Acestea sunt acele semne, care ar trebui să devină o parte a jocului pentru unii vânători.

Dar, în timp ce femeia este ocupată de răspândirea plaselor sale, ea nu trebuie să uite, că obiectul vânătorii ei este, de asemenea, un vânător. Nu lipsi bărbatul de posibilitatea și dorința de a juca, nu lua nicio măsură în locul lui, nu lua responsabilitatea pe umerii tăi fragili. Rămâi întotdeauna un mister, care provoacă dorința de a-l dezlega. Bărbații, prin natura sa, sunt imprudenți, ei sunt gata să facă multe lucruri și să dea multe pentru a achiziționa un exponat unic în pusculita cu realizări personale. Niște fraze neterminate sau niște gânduri exprimate nu până la capăt vor excita întotdeauna dorința de a fi în alertă și de a lua măsuri pentru a cuceri încă o înălțime, care nu se lasă ușor cucerită. Aceste relații preventive ”presexuale”, care sunt aprinse și incitante, pot fi numite sigur cel mai pasionant joc din momentul când a fost creată lumea. Pentru o relație de termen lung un bărbat mereu își alege femeia ce știe să-l inspire

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.