Cum ar trebui să fie combinate culoarea ochilor și culoarea părului: găsește-ți varianta ta!

1475007290_1

Atunci când aleg culoarea părului, mulți iau în considerare numai culoarea naturală a pielii, dar uită de culoarea ochilor. Însă, există combinații mai mult și mai puțin reușite, deci, înainte de a decide să-ți scimbi aspectul, citește și păstrează acest material. Îți va fi de folos!

Ochi gri

Cea mai răspândită culoare a irisului și, în același timp, cel mai „simplu”: fetele cu ochi gri pot avea aproape toate nuanțele de păr. Dar există unele nuanțe și aici.

Sub interzicere categorică sunt toate culorile „curate”: fetelor cu ochi gri nu li se potrivesc nici radical negru,nici blond curat. Cu roșu aprins, de asemenea, ar trebui să fie atente: nuanța roșu artificială foarte rar arată armonios.

Dacă inițial dorești nuanțe întunecate, cu ochii gri pot fi combinate perfect toate nuanțele de ciocolată, nuanța de cafea accentuează profunzimea ochilor, arată impresionant și nuanța de coniac și nucă.

Dacă dorești să fii blondă, mai bine alege între nuanțele miere și grâu, foarte revigorant pentru față arată blond cu nuanța de căpșuni.

Dacă preferi nuanțele de maro deschis, dar nu dorești să fie un „mouse gri”, renunță la orice nuanță de cenușă, înlocuindu-le cu cele de aur.

Ochi căprui

A doua cea mai răspândită și cea mai aprinsă culoare. Există doar o singură nuanță care este interzisă fetelor cu ochi căprui – cea, care coincide cu culoarea ochilor. În mod paradoxal, dar acest lucru face aspectul tău vizual foarte simplu și nu prea interesant. Este suficient să te retragi la un ton într-o direcție sau alta, și efectul va fi cu totul diferit!

Dacă dorești să fii brunetă, cea mai bună opțiune – o nuanță de castan, de culoare închisă sau cu nuanță de roșu – decide singură. Poți alege și negru radical: ochi căprui, pe fondul părului închis la culoare va arăta foarte frumos. Fetele cu ochi căprui pot încerca bronde-ul, fiindcă culoarea de bază se combină cu nuanța irisului.

Dacă dorești o nuanță deschisă a părului, alege culoarea de cafea cu lapte, lapte condensat sau nuanța culorii naturale a lemnului deschis la culoare. Culorile reci va fi mai bine să le eviți.

Gama cea mai spectaculoasă pentru brunete – nuanțe de roșu. Cu un accent în maro sau roșu, în cupru sau aur – spațiul este aproape nelimitat.

Ochi albaștri

Varianta interzisă – nuanțe calde de blond. Ești surprinsă? Este de înțeles, pentru că anume blondul cald + ochi albaștri, sunt numite standardul de frumusețe a fetei slave. Corect, dacă îți place imaginea pastorală a unei țărance rusești și nu te jenezi de această modă cam veche. Nuanțele calde de blond cu ochi albaștri dau o simplitate intenționată a aspectului. Ochilor albaștri nu se potrivește și roșu – se pare prea artificial.

Spre deosebire de nuanțele cenușii: cea de platină, blonda de gheață îți vor face privirea mai adâncă și vor arăta foarte avantajos.

Iar printre nuanțele întunecate, ești liberă pentru a alege orice: nuanțele reci vor face imaginea ta mai fatală și mai rafinată, aristocratică, iar cele calde – mai deschis și mai sincer. În orice caz, combinația de păr negru și ochi albaștri – este una dintre cele mai spectaculoase.

Ochi verzi

Tu, probabil, de mic copil auzi, cât de frumoși sunt ochii tăi. Culoarea verde – este cea mai rară, prin urmare, atrage atenția. Îți sunt interzise pentru tine negrul radical și toate nuanțele reci de blond.

Dar, cu nuanțele roșii ai noroc, mai mult decât oricine altcineva: ele toate sunt potrivite perfect pentru ochii verzi. Cupru aprins, roșu aprins, teracotă profundă – orice ai alege, este o alegere excelentă.

Dacă preferi nuanțe mai liniștite, oprește-te la cele cenușii – maro deschis: acestea vor accentua sensibilitate și feminitatea aspectului tău.

Culorile închise vor arăta foarte elegant, mai ales dacă vei da preferință pentru ciocolată rece sau caramel caldă. Mai pe scurt, orice vei alege – ți se va potrivi.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.