Cum apare ciuperca piciorului și cum poate fi tratată

Cum apare ciuperca piciorului și cum poate fi tratată e

Faptul că un om sănătos înseamnă un om frumos și fericit este indiscutabil, din păcate începem să prețuim sănătatea, doar atunci când apar probleme.

Încă o situație neplăcută este, că pericolul pentru sănătate te poate paște oriunde și în orice situație.

De exemplu, faceți sport de performanță, s-ar părea că nu e nici o problemă, doar vă mențineți într-o formă bună. Dar când vine vorba de încălțămintea închisă în care picioarele transpiră? Acest fapt poate duce la nevoia de tratare  a onicomicozei.

Cu o problemă similară vă puteți confrunta după ce ați mers la un bazin de înot, sau o banlală vizită la niște prieteni care vau oferit papucii lor de cameră.

Ciuperca este foarte periculoasă și enervantă, deoarece sporii  bacterienii sunt foarte mici și invizibili și se transmit foarte repede.

Orice om poate face parte din grpua de risc. Dar ce puteți face dacă ați căpătat ciuperca piciorului?

Pentru a determina metoda de lecuire a acestei boli, trebie să analizați cauza apariția ei. Pentru că trebuie să tratați problema în cauză nu sintomele ei. Numai în cazul dat rezultatul este garantat și de durată.

Astfel agentul devine o ciupercă – dermatofite. Condițiile optime de dezvoltare sunt umiditatea și căldura.  Încăt încălțările, obiectele de igienă personală, deasemenea suprafețele din duș, saună sunt locurile de unde ușor te poți infecta cu ciuperca piciorului. Anume tălpile sunt cele mai expuse acestei boli.

Pe lângă factorii externi există și alte cauze cum ar fi circulația sângelui la picioare, varicele, insuficiență cardiacă, imunitate scăzută, disbacterioză, diabet.

Dacă mult timp luați antibiotice, atunci veți avea nevoie de preparate contra ciupercii.

Poți scăpa ușor de ciupercă la ungii, dacă la timp este depistată

Este cunoscut faptul, că cu cât mai timpuriu începi tratarea cu atât rezultatele sunt mai bune. Și onicomicoza nu este o excepție.

Pentru ca tratamentul să nu dureze la infinit trebuie permanent să examinați tălpile și să nu ignorați nici cel mai mic simptom.

Acordați atenție la:

 • Crăpături în talpă, degete.
 • Mâncărimi, decojirea pielii.
 • Modificarea culorii și formei unghiilor.

În cazul în care aveți senzației de arsuri și miros neplăcut, cu siguranță treebuie să tratați ciuperca la unghii. Nicidecum nu trebuie să amânați, pentru că consecințele vor fi neplăcute: dermatită alergică, piele iritată infecții ale întregului organism.

Loading...
Tratamentul local nu va permite răspândirea focarului de infecție.

Micologii insistent recomandă profilactica ciupercii și tratamentul urgent încă din stadiu incipient.

O variantă optimă este folosirea unguentelor contra ciupercii, efectiv înlătură inflamația, distrug sporii ciupercii.

Cu regret, din multiplele preparate este greu să alegi unul eficient care să te scape de probleme, nu numai pentru o perioadă să îndepărteze senzațiile neplăcute. Multe persoane sau convins prin experiență proprie, că de multe ori crema te scapă de mâncărimi, dar când încetezi să o mai folosești, sintomele revin cu mai mare intensitate.

Din fericire există o cremă efectivă împotriva ciupercii Fungaxim, pe bază de ingrediente naturale. Această cremă luptă cu afecțiunile, îndepărtează inflamația, distruge ciuperca din rădăcină.

Eficiența cremei Fungaxim este dovedită în practică!

Aveți nevoie de această cremă, dacă:

 • Unghiile se decojesc, se modifică culoare, forma grosimea.
 • Miros neplăcut.
 • Piele uscată, crăpată.
 • Cade unghia.

În asemenea cazuri tratamentul contra ciupercii la unghii este prescris în

mod urgent. Efectul local asupra focarului cu ajutorul unguentului Fungaxim rezolvă imediat problema, pentru totdeauna tratează pacientul de ciupercă.

O singură lună de folosire a unguentului dă rezultate vizibile, indiferent la ce stadiu este infecția în cazuri concrete. Eficacitatea preparatului este dovedită de medici renumiți.

Important este să aplicați unguentul pe pielea curată și uscată, se recomandă un masaj ușor, lăcați să se absoarbă în voie.

Loading...

This article has 3 Comments

 1. Mulțumesc pentru recomandare. Am încercat multe preparate contra
  onicomicozei, doar am pierdut timp și bani… Fungalor, Fingers – nici un rezultat…. de o lună folosesc Fungaxim. Sintomele au dispărut, culoarea unghiilor a revenit la normal – nu am obiecții. Pentru mine Fungaxim este pe primul loc!

 2. Crema nu e rea, nu am remarcat vre-un efect deosebit, dar nici mai rău nu mi-a făcut. O folosesc de abia 5 zile.. sper să obțin rezultate mai bune.

 3. Am molipsit toată familia de ciupercă, am fost într-o vizită cu ghinion…
  de o lună utilizăm această cremă, se văd rezultatele, am dezinfectat toată încălțămintea. Cred că e o hotărâre justificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.