Cu o saltea bună nu ve-ți ști de tratamente pentru artrită

cu o saltea buna nu ve ti sti de tratamente pentru artritaCu siguranță ați auzit cât este de important pentru sănătate patul pe care dormiți. Dacă aveți o saltea proastă într-un timp destul de scurt puteți necesita un tratament al bolilor degenerative de disc, chiar dacă înainte nu ați suferit niciodată de probleme de spate.

Sunteți un fan îrăit al cumpărăturilor on-line? Totuși, se recomandă testarea saltelei înainte de cumpărare. Aceste produse sunt foarte individuale, de acee trebuie ales bazându-se pe propriile preferințe și pe fiziologie. Am compilat cele mai importante puncte asupra cărora ar trebui să atrageți atenția. Atunci când veți urma toate aceste recomandări, veți putea cumpăra o saltea de calitate și să nu vă mai plângeți de dureri de spate.

Tipuri de saltele – alegeți unul potrivit pentru a preveni tratamentul artritei

În orice magazin veți fi întrebați de tipul de saltea pe care doriți să o achiziționați. Vom descrie fiecare dintre ele, astfel încât să puteți lua o decizie finală.

Gonflabile

cu o saltea buna nu ve ti sti de tratamente pentru artrita Această opțiune este cea mai solicitată pentru turism, deoarece „asamblarea“ este foarte ușoară, doar se pompează cu aer cu ajutorul unei  pompe. Cu toate acestea, medicii avertizeaza – bathmats-urile sunt potrivite pentru utilizare temporară (la o petrecere sau într-o excursie), pentru utilizare permanentă acestea nu sunt adecvate, deoarece ați avea nevoie de un tratament pentru dureri în spate și oase. Deoarece, salteaua de aer nu poate oferi un sprijin adecvat coloanei vertebrale. Ca rezultat – tulburări de somn, probleme de spate.

Pat cu apă

cu o saltea buna nu ve ti sti de tratamente pentru artritaDar, cu o astfel de saltea tratamentul pentru articulații nu va fi necesar, deoarece acesta oferă o susținere echilibrată a înregului corp. Lichidul se mulează exact pe forma corpului dând senzația de plutire pentru o relaxare mai rapidă a corpului. Dezavantajul acestui tip de saltea – incomod de a dormi în 2, din cauza diferenței de greutate înălțimea suprafeței este inegală.

Cu arcuri

cu o saltea buna nu ve ti sti de tratamente pentru artritaArcurile din saltea pot fi dependente și independente. Primul tip de arcuri este arcul continuu. Aceste produse sunt ieftine, dar ținând cont de  sănătate acestea nu sunt recomandate, deoarece ele se deformează în timp, și există riscul de probleme de spate. Dacă nu doriți să urmați un tratament al artritei, îndreptați-vă atenția către saltele cu arcuri independente. Ele sunt cel mai des folosite, astfel încât acestea susțin coloana vertebrală în poziția sa naturală. Aceasta este o soluție bună pentru cupluri și somnul de zi cu zi.

Fără arcuri

cu o saltea buna nu ve ti sti de tratamente pentru artritaÎn cazul unor boli de spate medicii recomandă anume acest tip de saltea. Din spumă de calitate înaltă un astfel de produs este de nepretuit.

Suprafața saltelei și din ce este alcătuită – tot ce trebuie să știți

Când v-ați decis cu privire la tipul de saltea ar trebui să luați în considerare și alți factori importanți.

Fiecare saltea ar trebui să fie în husă. Suprafața saltelei este realizată din bumbac sau lână. Pentru rezistență producătorii pot adăuga unele materiale sintetice. Nu te speria. Acum este actuală căptușeala hipoalergenică.

În ceea ce privește materialele ce alcătuiesc salteaua în sine, cele mai frecvente sunt:

  • lână;
  • sintepon;
  • hollofayber;
  • halcon;
  • spumă;
  • spumă cu memorie;
  • latex;
  • lână;
  • in;

Fiecare component are avantajele și dezavantajele sale. Vata – ieftină, dar se deformează rapid, nu oferă un sprijin adecvat al coloanei vertebrale. Sintepon – ușor, moale, economic, ce tine de minusuri – puține șanse sati îndeplinească scopul pet imp îndelungat. Hollofayber – durabil, permeabil sigur pentru sănătate, cu toate acestea, și prețul pentru un set de astfel de caracteristici este relevant.

Halcon – recuperează rapid forma, foarte călduroasă, din neajunsuri – subțire. Spuma – este rezistentă pentru o lungă perioadă de timp și este permeabilă, dezavantaj – puteți obține diferite fake-uri de slabă calitate și să recăpătați probleme (dacă nu doriți să vă ocupați de tratamentul durerii în genunchi, spate, gât, verificați producătorul). Spuma cu memorie – elastic, vă servește mult timp, au „efect de memorie“ , dezavantaje – nu se potrivește tuturor, vara este fierbinte.

Latex – permeabil, dar are un miros ciudat, greu. Lână – un material cald, permeabil, dar în saltele fără spirale nu va da un sprijin adecvat spatelui. In – menține umiditatea, dar este utilizat ca un supliment și nu ca un component separat. Sisal – este de asemenea utilizat ca un strat, asigură distribuția greutății pe întreaga suprafață a saltelei.

Loading...

Definiți rigiditatea saltelei  și nu veți necesita un tratament al bolilor degenerative de disc!

Există saltea tare, moale și medie. Pentru a evita durerile de spate și a bolilor coloanei vertebrale, este important să se aleagă gradul de rigiditate al saltelei, optim pentru fiecare pesoaă în parte .

Saltele dure sunt recomandate pentru persoanele supraponderale și cei care suferă de dureri de spate. Rigiditatea medie a saltelei – cea mai bună alegere pentru o persoană obișnuită, această rigiditate este foarte confortabilă. Pentru persoanele în vârstă cele mai potrivite sunt saltele moi. Dacă suferiți de dureri lombare, de asemenea, alegeți o saltea moale.

Concluzii. O saltea bună – un somn sănătos

Și cele din urmă specificări. Atunci când cumpărați o saltea rețineți fișa de date a produsului. Trebuie să fie declarați câțiva parametri importanți – tipul de rigiditate, greutatea maximă admisă , materialele ce alcătuiesc salteaua și suprafața ei.

În ceea ce privește dimensiunea saltelei, pentru un confort maxim, rețineți că lungimea produsului ar trebui să fie cu cel puțin 15 cm mai mare decât înălțimea dvs. Lățimea unui pat trebuie să fie egală cu lățimea umărilor  înmulțit de două ori.

De asemenea, nu uitați să luați măsurile patului pentru a alege salteaua perfectă.

Vă dorim multă sănătate și un somn bun!

Ce rol are dormitorul în sănătatea spatelui dvs?

Loading ... Loading ...
Loading...

This article has 3 Comments

  1. Am avut o saltea cu arcuri și cu spumă timp de mulți ani, acum l-am înlocuit cu cel cu apă – am început să dorm mai bine, spatele nu mai doare! Recomand!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.