CU CE SE ALIMENTA AUDREY HEPBURN, PENTRU A CÎNTĂRI ÎNTOTDEAUNA 45 DE KILOGRAME?

cu ce se alimenta audrey hepburn pentru a cintari intotdeauna  de kilograme

Cînd se pronunță numele Audrey Hepburn, înaintea ochilor apare imaginea unei femei fragile cu o postură perfectă, cu o figură încîntătoare și cu imenși „ochi Bambi”. Actrița – este în TOPul celor mai frumoase femei ale secolului trecut. Ea –   icoană a stilului, ale cărei maniere sunt copiate și în zilele noastre. Ce l-a fascinat pe celebrul couturier Hubert de Givenchy în această femeie, pe lîngă frumusețea ei uluitoare? Ce a ajutat actrița pe tot parcursul vieții să fie într-o formă perfectă și să arate tînără? 

Care este secretul siluetei Audrey Hepburn?

La acea vreme, presa adesea o învinuia pe Audrey Hepburn că are anorexie și tulburări în alimentație. Nu este de mirare deoarece toată viața sa, actrița a cîntărit 49 de kilograme, avînd o înălțime de 170 de centimetri.

Dar, se pare că motivul nu se ascunde în limitele stricte, dar în genetica excelentă și în metabolismul rapid. Fiul actriței, Luca Dotti, povestește: „Mama nu a ținut niciodată în viață vreo dietă. Mai mult de atît, îi plăceau carbohidrații și iubea pentru asta bucătăria italiană: ea nu putea rezista înaintea unei farfurii de paste bune”. Paste cu sos de roșii ea prepara în fiecare săptămînă. Iar sosul de roșii îl iubea atît de mult, încît îl mînca cu lingura direct din cratiță! ”

Soțul lui Hepburn, Robert Walders, adaugă: „Ea a avut un metabolism reactiv care ardea grăsimile instantaneu, dar în afară de asta, noi mereu ne primblam foarte mult.” Audrey iubea plimbările lungi după cină și niciodată nu se supraalimenta.

Regimul alimentar a lui Audrey Hepburn

La micul dejun, Audrey și Robert mîncau întotdeauna pîine de secară cu gem. La prînz –  carne roșie sau paste cu legume din grădina lor. La cină aveau pui și o supă de legume. ” Mai mult de atît, Audrey mînca întotdeauna ciocolată după cină și des putea să bea un pahar de scotch” – recunoaște Walders.

Loading...

Cum a reușit actrița să păstreze o figură subțire

Abordările sale privind alimentația nu s-au schimbat de-a lungul anilor și i-au permis actriței să aibă o siluetă subțire. Anii de foamete în timpul războiului au dus la faptul că, pînă la sfîrșitul vieții sale, Audrey a păstrat un puternic simț al respectului față de hrană: „Cînd ați găsit puterea de a supraviețui foametei, nu veți mai arunca niciodată un biftec doar pentru că, nu este prea suculent”.

Filozofia lui Audrey Hepburn

O iubim pe Hepburn nu pentru figura ei frumoasă. Ea radia bunătatea și a ajutat mulți oameni cu speranță să privească spre viitor. Putem învăța de la actriță frumusețea sufletului, bunătatea și îndurarea, abilitatea de a le oferi celorlalți căldură și grijă fără a aștepta ceva în schimb. Bineînțeles, să fii bun – nu înseamnă să fii subțire. Este imposibil să păstrezi o figură frumoasă făcînd doar fapte bune. O autodisciplină strictă și o voință puternică au determinat drumul vieții lui Audrey – femeia cu figură de adolescent și o inimă de înțelept.

Ce atitudine aveți față de Audrey Hepburn?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.