Comentarii reale despre diferite creme pentru penis

Comentarii reale despre diferite creme pentru penis

Astăzi analizăm cele mai renumite creme pentru marirea penisului. Fiecare dintre acestea au fost testate de către medici si utilizatori. Oferim mărturii reale ale unor bărbați și femei, care au decis să experimenteze în viata sexuală.

Deci, astăzi în țara noastră cel mai des se achiziționează cremele pntru penis: Iron Gel, GEL TITAN, Power Life XXL, El Macho, max size.

Urmează recenziile persoanelor reale:

Viktor, 46 ani – Am folosit mai multe medicamente pentru îmbunătățirea erecției. Cel mai mult mi-a plăcut gelul Iron Gel, efectul este mai rapid și de durată mai lungă. Erectia apare instantaneu, în timp ce penisul de zi cu zi devine mai mare în diametru.

Dan, 18 ani – la pat sunt începător, așa că mereu m-am interesat de astfel de mijloace. Atunci când, în cele din urmă, apare o șansă să  petrec noaptea cu o fată, nu vreau să termin prea repede și apoi trebuie să aștept până când se va putea repeta, și nu orice fată ar fi de acord cu asta. Prin urmare, folosesc aceste creme pentru a prelungi durata actului și a mări un pic penisul. Mai întâi am luat Power Life XXL. E ok, dar mirosul e puternic, și e clar că ai folosit ceva. Nu este prea oportun)) Un prieten mi-a dat să încerca El Macho. Aici mirosul mișto, dar pătează lenjeria de pat, crema nu se absoarbet. Odată cu acest lucru m-am făcut de rușine în fața unei prietene.

Adam, 31 ani – încă din anii adolescenței, căutam metode  cum să măresc penisul. Din fericire, am întâlnit o femeie care mă iubește și cu astfel de dimensiuni, suntem bine. Dar, uneori, îmi dau seama că iubita mea se simte aproape nimic in timpul actului sexual în anumite poziții. E frustrant. Apoi am început să caut metode non-invazive de creștere a penisului în diametru. Am dat de mai multe unguente pe net. Am cumpărat. Prima mea experiență a fost TITAN GEL. În general, bine, dar un efect uimitor nu am observat. Apoi am comandat și Iron Gel. Această cremă mi-a placut mult mai mult. Erectia se menține o lungă perioadă de timp, iar sentimentele sunt  neobișnuite în timpul actului sexual.

Laura, 37 ani – Soțul meu este cu câțiva ani mai în vârstă. Și nu cu atât de mult timp în urmă, au apărut problemele de erecție. Am decis să rezolv această problemă și am comandat unguentul Iron Gel. Produsul ne-a ajutat!

Lucian, 51 ani – La vârsta mea sexul nu este un subiect permanent de gândire, așa cum se întâmplă în tinerețe, însă e dorit la fel ca înainte chiar dacă forma fizică nu mai este la fel. Din păcate, în ultimii ani m-am confruntat cu problema lipsei de erecție. Soția mea a reacționat cu înțelegere, nu a spus nimic, fără reproșuri. Dar eu înțelegeam că eu nu sunt pregătit să renunț! La farmacie mi-au propus pastile. Nu a mvrut să le folosesc. Apoi am decis să caut o soluție pe Internet. Și am găsit o crema care promite sa mărească penisul. Dimensiunea mă mulțumea, însă îmbunătățirea circulației sanguine nu ar strica. Am comandat. Acestă cremă se numea… cred … max size.. Însă… ca să fiu sincer, nu a crescut nimic)) iar erecția a apărut după 10 minute, dar a dispărut la fel de repede. Nu știu cum folosirea unei astfel de cremă poate crește ceva …

Roni, 39 ani – Inainte de a cumpara o cremă de acest gen, am studiat pe internet recenziile cu privire la produs și compoziția fiecăruia dintre produsele propuse. Din fericire, producătorii nu ascund compoziția. Ce pot să spun, cele mai multe recenzii pozitive am găsit pentru Iron Gel. Pe locul al doilea după comentarii era El Macho. Dar, cel mai rău au postat despre TITAN GEL. Ei bine, eu cred că această întrebare este individuală. Deoarece oamenii sunt diferiți. Si fiecare organism reactioneaza la anumite medicamente în mod diferit.

? Este imposibil să nu fii de acord cu opinia precedentă, cu privire la faptul că acest grup de unguente este în mod special individual. In plus, bărbații de toate vârstele pot cumpăra acest produs pentru scopuri complet diferite. Din fericire, există un produs care poate îndeplini mai multe funcții, și nu produce efecte adverse.

Loading...
Iron Gel – cremă universală pentru mărirea penisului

Să ne oprim la produsul care a fost cel mai des pomenit în recenzii – Iron Gel. Cu ce este diferit de analogii săi, și dacă merită comandat?

Deci funcția principală a cremei, conform producătorului:

 • erecție îmbunătățită.
 • mărirea penisului.
 • senzații mai tari în timpul actului sexual pentru ambii parteneri.

În funcție de frecvența și regularitatea aplicării se poate defini, caracteristicile cheie ale medicamentului. Astfel încât, daca sunteti interesat cum să măriți dimensiunea penisului, se recomandă utilizarea medicamentului în mod regulat. Prin îmbunătățirea circulației sangvină, oferă o nutriție mai bună a țesuturilor. Ca rezultat – penisul se mărește în lungime și diametru.

Iron Gel este produs în tuburi de 50 ml. Produsul are un miros plăcut și gust dulce. În compoziție nu intră agenți cancerigeni sau componente dăunătoare sănătății. Fabricat în Europa, dispune de certificat de calitate conform standardelor UE.

Caracteristici si reguli de aplicare a cremei pentru penis

Ca și în cazul oricărui alt produs din gama de utilizare a produselor cosmeticelor,  acest unguent  are propriile reguli de utilizarea pentru a obține rezultatul dorit.

Cum să-ți mărești penisul în condiții cansice cu ajutorul unguentului Iron Gel?

Se aplica pe pielea uscată și curată, cu mișcări de masaj ușoare. Utilizare excusiv conform instrucțiunilor. Pentru rezultate maxime, se aplică zilnic.

În cazul contactului cu ochii clatiți cu apă din abundență.

Vă dorim un sex pasional si realizarea oricarei fantezii!

Loading...

This article has 4 Comments

 1. Vă mulțumim pentru informații utile! Adevărat, există o mulțime de creme și pe care anume să-l alegi, nu este clar!

 2. La fel și eu am încercat diverse produse. În ceea ce privește max size sunt de acord – efecte speciale, nu am văzut. Am decis să comand Iron Gel. Mâine ar trebui să vină curierul. Aștept cu nerăbdare.

 3. Eu și soțul meu avem vastă experiență în utilizarea acestor produse)), descoperirea recentă este acest Iron Gel! Miroase minunat! Penisul s-a îngroșat vizibil (aplică in fiecare zi timp de două săptămâni), iar senzațiile in timpul actului sexual sunt super! Deci, doamnelor, dacă doriți să vă bucurați iubitul, încercați))

 4. Va mulțumesc. O să citesc cu atenție și o să mă Gandesc
  Va mulțumesc pt aceste informații o să ținem legătura.
  inca o data multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.