Ciuperca pe picioare – sunteți expuși riscului!

Ciuperca pe picioare - sunteți expuși riscului!

Astăzi, grija pentru sănătate este o parte importantă a vieții fiecăruia. Nu este nici un secret faptul că pentru bunăstarea fizică este esențială absența unei afecțiuni, boli.

Din păcate, chiar și urmând un stil de viață sănătos, puteți deveni victima diferitor boli. De exemplu, ciuperca piciorului este o problemă foarte frecventă ce afectează milioane de oameni. Motivele apariției acesteia se datorează următorilor factori:

 • Deteriorarea integrității unghiei după leziuni, accidente (astfel încât să existe fisuri mici care pot fi invizibile, dar infecția poate pătrunde în aceste fisuri).
 • Influența puternică a substanțelor care conțin substanțe chimice – de exemplu, produsele chimice de menaj. De asemenea, este periculoasă aflarea pe o durată îndelungată într-un mediu umed și purtarea materialelor sintetice, deoarece acești factori creează condițiile optime pentru dezvoltarea sporilor fungici.
 • Caracteristici individuale ale corpului: transpirație, platfus, degete lipite sau cu un gol prea mic între ele.
 • Deficiențe ale sistemului imunitar, varice.

În plus față de acești factori, tratamentul onicomicozei este important pentru persoanele în vârstă, cu toate că boala „întinerește“ în fiecare an. De asemenea, statisticile au confirmat, că ciuperca afectează mai des bărbații decât femeile. Foarte des sunt afectate persoanele în funcție de locul de muncă: mineri, angajați a unei fabrici industriale, sportivi, șoferi. Din cauza purtării încălțămintei strans acesti oameni se pun în pericol.

Ciuperca piciorului este o problemă foarte sensibilă. Afecțiunea are simptome neplăcute, vă poate strica în mod semnificativ viața de zi cu zi, crează disconfort.

Se poate lua infecția în timpul unei vizite la dușurile publice, băi, piscine, plaje, iar în unele cazuri prin folosirea unor produse de îngrijire personală de către mai multe persoane – bureți, papuci, piatră ponce. Uneori, pedichiuristele fără scrupule ce folosesc instrumente de manichiura si pedichiura fără a fi supuse în prealabil unei dezinfectări corespunzătoare duce la apariția ciupercii.

O modalitate foarte bună de a preveni onicomicoza – utilizarea unguentelor anti-fungice, după vizitarea locurilor publice. Acestea vă vor scăpa de infecție din stadiul incipient, atunci când aceasta există.

Loading...

Tratamentul onicomicozei – modalitatea rapidă!

Multe persoane atribuie în mod eronat ciuperca la probleme de estetică. Total greșit! În cazul în care se agravează boala, aceasta poate duce la consecințe grave – infecții fungice ale pielii, piciorul diabetic, inflamații, lymphostasis, displazia unghiei, eczeme …

Cum aflați că aveți o ciuperca? Diagnosticul onicomicozei – o sarcină dificilă, deoarece boala în stadiile incipiente decurge foarte lent, de multe ori simptomele pot fi confundate cu probleme mecanice sau lipsa de vitamine în organism.

Ar trebui să fii precaut în cazul în care:

 • au apărut dungi gri înguste pe unghie (de obicei, către o margine liberă a unghiei);
 • unghiia devine fragilă, se schimbă la culoare;
 • îngroșarea unghiei, sau invers – subțiarea,se stratifică, deformează, poate înceta să crească;
 • mâncărime între degete;
 • crapă pielea;
 • apare un miros neplăcut.

De îndată ce observați cel puțin unul dintre aceste semne, căutați un remediu bun pentru ciupercă. La urma urmei, cu atât mai repede începeți lupta contra onicomicozei, cu atât mai multe șanse aveți să învingeți infecția înainte de a se distruge țesutul.

Cercetarea cremelor anti-micotice – rezultate

Cu siguranță ați întâlnit o mulțime reclame care promit tratarea ciupercii unghiilor. Dar ce procentaj dintre acestea sunt cu adevărat eficiente? Doar nu vreți să aruncații banii în vânt? Dar timp? La alegerea unei creme de calitate inferioară vă puteți alege cu consecințe neplăcute sub forma unor complicații ale bolii. Veți crede că tratați onicomicoza, dar, de fapt, unguentul doar va hrăni pielea fără a provoca absolut nici un efect terapeutic.

Pentru a vă ajuta să luați decizia cu privire la alegerea unei creme bune împotriva ciupercii, echipa noastră de experți a analizat personal unele dintre cele mai renumite produse din țară. Am folosit aceste creme timp de o lună (grupul – persoane cu aceeași etapă a ciupercii). Rezultatele sunt oferite în continuare.

Fungalor. Producătorul susține că posibilitățle unguentului sunt de a elimina ciuperca cu stadiul primar și secundar în decurs de câteva săptămâni. În urma utilizării, pacienții diagnosticați inițial cu onicomicoză au remarcat îmbunătățirea aspectului țesutuluiîndepărtarea pielii uscate, modificări minore ale crăpăturilor. În raport cu placa unghială – agravări nu sunt, precum și îmbunătățiri clare. Culoarea unghiilor a rămas același – gri.

FINGERS. După 10 zile, pacienții au remarcat îndepărtarea mirosurilor neplăcute. La acest efect și sa oprit. Se recomandă utilizarea ca pe o cremă hidratantă, deodorant pentru picioare.

Fungaxim. Utilizatorii acestei cremă – un grup de oameni cu stadia medie a onicomicozei. Ei au observat dispariția mâncărimilor și lejeritate în picioare. În urma tratamentului au observat o îmbunătățire vizibilă – plăca unghiei a devinit mai netedă, s-a imbunătățit structura lor, procesul de exfoliere a încetat, a revenit culoarea unghiei sanatoase.

Orice unguent ați alege pentru tratamentul ciupercii unghiilor, este important să respectați un anumit sistem. Mycologiștii recomandă să utilizați unguentul de două ori pe zi pe pielea curate și uscată, nu se clătește.

Loading...

This article has 5 Comments

 1. Am ciuperca de la locul de muncă – lucrez într-o fabrică, tot schimbul stau în încălțăminte închisă. Transpiră, în atelierul e temperatură ridicată. Un timp foarte îndelungat am tratat ciuperca fără succes, după ce am citit articolul, a decis să comand o cremă din lista enumerate mai sus, am vb deja, aștept poimâine curierul!

 2. Am îcercaat și eu FINGERS – sunt de acord cu comentariul despre această cremă în articol – îndepărtează doar mirosul. Nimic mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.