Cine ar trebui să spele vasele într-un cuplu?

cine ar trebui sa spele vasele intr un cuplu

Ce vedem în majoritatea relațiilor? În primul rînd, vorbesc despre relații pe termen lung. Despre cei care au trecut deja o anumită perioadă de iubire, euforie, sentimente incredibile și au început viața reală.

Nu vreau să spun că această viață este rea. Acesta nu înseamnă că este plictisitoare. Pur și simplu, cuplul nu mai retrăiește deja astfel de emoții vii ca la început.

La unii a durat un an sau doi, la alții mai mult sau mai puțin. Totul este individual. Dar apariția  întrebării  rolului în familie fiecăruia dintre parteneri este prezentă în orice pereche. Prin urmare, este foarte important să găsiți răspunsul potrivit.

Cine trebui să spele vesela?

Ce văd în practică în fiecare zi? Multe femei spun: „Cît e de plăcut cînd bărbatul spală vesela!” Și aceasta este luată ca o atitudine specială față de sine. Există o altă parte a femeilor care susțin și se luptă în mod constant pentru aceasta, spunînd: „De ce eu trebuie să spăl vasele? Ce eu sunt menajeră? Femeia de servici? De asemenea, am obosit la muncă. Eu trebuie să mai spăl și vasele?

Într-o anumită măsură, ai dreptate. Nu trebuie să faci tu toate treburile prin casă. Dar sarcina mea în acest articol este să vă arăt situația din alt punct de vedere. Pentru că eu cred că doi oameni în această rutină nu văd treburile casei, care aduc  la dezacorduri  și nu pun întrebarea „Și eu, de fapt, unde să merg? Unde mergem împreună? ”

Responsabilități  în familie: cine și pentru ce este responsabil?

Deci, spune-mi, te rog — ar fi plăcut  pentru tine ca o femeie, dacă la fraza ta: „Dragă soț. Vreau să mă aranjez la un loc de muncă (sau la un al doilea loc de muncă) pentru că familia noastră să aibă mai mulți bani.” Partenerul tău răspunde:” Dragă, te iubesc. Ești femeia mea iubită și eu sunt bărbatul tău. Lasă-mă  să muncesc eu mai mult, să fiu mai intenționat, mai puternic, voi cîștiga mai mulți bani. Nu vreau să lucrezi. Pentru că vei obosi la locul de muncă. Vei veni acasă ca o lămâie scursă. Vreau să zîmbești, să fii frumoasă. Iar eu sunt bărbatul. Eu voi depăși,voi învinge,voi reuși, lupta  ca familia noastră să fie asigurată. ”

Spune-mi —  ai vrea să fie așa? Desigur, că da. Pentru că așa  este de la natură. Pentru că bărbatul  —  este dobînditorul. Bărbatul —  este putere. El trebuie să se străduiască, să se dezvolte, să crească. Iar sarcina ta — este să-l ajuți în asta.

Loading...

Spălăm vesela corect sau cum să întărim relația

Iată și aici același lucru — vă recomand să bateți bărbatul pe mîini  și să spuneți: „Eu sun fată / domnișoară / femeie. Eu spăl vasele singură „sau” Eu voi face astfel ca vesela să fie curată cînd vii acasă. Pentru că mîine este luni, trebuie să te scoli dimineața și să faci lucruri mărețe. Tu ești un bărbat puternic, nu trebuie să te ocupi cu  lucrurile  femeilor, la spălarea veselei. Eu voi face asta pentru că eu sunt femeie „.

cine ar trebui sa spele vasele intr un cuplu

Te rog să înțelegi — totul începe cu tine. Și de multe ori repet că relația depinde de cincizeci la cincizeci: cincizeci la sută de la bărbat, cincizeci de la femeie.

Îți faci ca o femeie treburile femeiești? Nu vă spun că trebuie să deveniți o servitoare sau o menajeră. Nu! Înțelege doar, te rog, tu unde te îndrepți? Vrei să lucrezi —  lucrează, vrei să creezi confortul în acasă —  crează.

Armonia în relație … prin veselă

Dar, de îndată ce bărbatul și femeia încep să  se lupte și să decidă cine și ce face, cine este pe jumătate bărbat, cine este pe jumătate femeie — iată atunci și se  începe. Ea începe să arunce gunoiul, uneori să spele vasele. Ea începe să lucreze la trei locuri de muncă. Gata ! Rolul bărbatului și femeii s-au amestecat.Astfel poate fi, dar numai dacă sunteți prin urmare fericiți. Dar se întîmplă adesea că din cauza aceasta oamenii nu sunt fericiți. Pentru că încep să se lupte, să vorbească mereu, să încerce în mod constant să se clarifice cine și ce face. Aceste negocieri sunt fără sfîrșit.

Dar dacă se potrivește partenerului tău — poți să mergi la munca ta preferată și să împarți responsabilitățile în casă. Dar este foarte important să înțelegeți că acest lucru se potrivește  și pentru bărbatul tău. Că îi place să te ajute și să audă despre munca ta. Învață să înțelegi de ce are nevoie perechea ta.

Rolurile familiei: cum să definiți  rolul propriu?

Fiecare dintre noi — este special. Pentru noi nu se poate folosi un șablon și să sperăm că se va potrivi pînă la un milimetru. Și mai ales dacă vorbim despre un cuplu.

cine ar trebui sa spele vasele intr un cuplu

Dacă răspundeți la întrebare: „Vreau să fiu femeie, vreau un bărbat  lîngă mine”. Atunci, vă rog, cel puțin să începeți cu acest lucru — cu vesela, cu mici responsabilități feminine. În același timp, bineînțeles, trebuie să începem dezvoltarea feminină.

Tinde să înveți să fii femeie, nu doar să înveți, ci să dobîndești cunoștințe. Antreneazăte, să înveți psihologia femeilor și bărbaților. Să studiezi  psihologia relațiilor. Dezvoltăte și învață. Și atunci, în familia ta, va fi întotdeauna pace.

Cine ar trebui să spele vesela? Un mic secret

Vreau ca femeile să nu înceapă să se certe pînă vor răguși despre rolurile și responsabilități, dar să răspundă calm: „Cum cine? Mașina de spălat vase!

Cine spală vesela în familia ta?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.