Cele mai solide cupluri de la Hollywood

cele mai solide cupluri de la hollywood

Am compilat o listă care include cei mai fideli soți din Hollywood, care au format cu soțiile lor unele dintre cele mai solide și longevive cupluri. S-a dovedit că nu sunt atât de mulți și că apropae toți sunt de o vârstă destul de înaintată.

Cuplul de la Hollywood Matt Damon și Luciana Bosan Barroso

cele mai solide cupluri de la hollywood

Frumosul de la Hollywood și-a cunoscut soția în anul 2003, în Miami, într-un bar în care Luciana lucra ca… ospătăriță. Cu toate acestea, îndrăgostiții s-au căsătorit doar câțiva ani mai târziu, în decembrie. O circumstanță picantă a fost faptul că, la acel moment, Luciana aștepta un copil de la Matt, așa că în mass-media apărea în mod constant informația că actorul de la Hollywood a hotărât să se căsătorească doar din cauza viitorului copil. Cu toate acestea, relația dintre Matt și Luciana a trecut încercarea de timp – ei sunt împreună de mai mult de zece ani și cresc împreună patru fiice (să remarcăm, că una dintre ele este de la prima căsătorie a Lucianei). Într-un interviu recent, Damon a mărturisit, că nu este ușor pentru el să trăiască în regatul femeilor, dar este distractiv și interesant.

„De toate celea se ocupă soția împreună cu copiii,  spune laureatul Premiilor Oscar și Globul de Aur: Când ajung acasă, nu mai rămâne nicio urmă de popularitatea mea. Tatăl și fratele meu glumesc întotdeauna pe seama mea. Tata spune: „Ești un star renumit în toată lumea, iar în propria casă nu ai niciun statut și autoritate. Ești complet subordonat femeilor!” Iar eu nici nu am nimic să protestez”.

Cuplul de la Hollywood Celine Dion și Rene Angelil

cele mai solide cupluri de la hollywood

Povestea de dragoste a faimoasei cântărețe canadiene și producătorului ei este ca un basm. Celine Dion și-a întâlnit viitorul soț când avea 12 ani și el – 38. Celine și mama ei ia-au trimis lui René Angelil o înregistrare a cântecului ei. Cu toate acestea, ei au început să se întâlnească în anul 1988, când Celine a împlinit 19 ani. În decembrie 1994, Céline și René s-au căsătorit. Însă fericirea lor nu era chiar completă. Cuplul nu putea avea copii mult timp, dar, în cele din urmă, Dion chiar a recurs la FIV. Numai datorită acestei proceduri, soții au în prezent trei copii.

În anul 1999, Rene Angelil a fost diagnosticat cu o boală teribilă – cancer la gât. Timp de 17 ani, soțul cântăreței s-a luptat cu această boală. El a suferit o intervenție chirurgicală și se lecuia cu încăpățânare, fără a-și pierde speranța. De câteva ori boala se retrăgea, dar apoi se întorcea cu noi puteri. În septembrie 2015, Celine a anunțat că starea lui Rene se înrăutățește și, probabil, mai are de trăit doar câteva luni. La 14 ianuarie 2016 el a decedat. „A fost o călătorie lungă, am trăit cu speranță, știind că nu există speranță”, a recunoscut cântăreața..

Loading...

Cuplul de la Hollywood Sylvester Stallone și Jennifer Flavin

cele mai solide cupluri de la hollywood

Înainte de a se întâlni cu modelul american Jennifer Flavin, italianul Sylvester Stallone era cunoscut ca un adevărat Don Juan. Artistul a fost căsătorit de două ori, așa că mass-media avea o atitudine sceptică față de știrile despre cea de-a treia căsătorie (în plus, Jennifer era cu 22 de ani mai mică decât Sylvester). Cu toate acestea, această căsătorie s-a dovedit a fi una dintre cele mai stabile din fericită – cuplul a fost împreună timp de 20 de ani. Flavin i-a dăruit lui Stallone trei fiice. Actorul însuși nu ascunde că este un soț perfect ascultător.

„De fapt, știți, când sunt acasă, înconjurat de patru femei, mă simt absolut neajutorat! Ce vor spune ele, aia și fac. Eu sunt într-o supunere completă. Sunt sclavul lor. La noi chiar și câinii sunt de sexul feminin. M-am obișnuit să fiu „sub papuc”. Oare asta-i rău, luând în considerare, că soția și fiicele mele sunt lumina ochilor mei? Frumoase, inteligente, mă iubesc. Sunt fericirea mea. Principala și unica. De-a lungul anilor am înțeles un lucru: indiferent de ce se întâmplă în carieră – nu este nimic mai important decât familia mea. Din păcate, nu întotdeauna înțelegeam acest lucru. Cândva petreceam luni de zile la lucru, umblam pe platouri de filmare, de ici colo, aproape nu-mi vedeam deloc copiii… Credeam că principalul lucru este de a câștiga mai mulți bani pentru ei. Dar acum încerc să fiu prezent în viața lor în mod constant. Dimineața mea începe cu ele, iar seara trebuie numaidecât să le doresc tuturor noapte bună și vise plăcute” – a povestit recent Stallone.

Cuplul de la Hollywood Goldie Hawn și Kurt Russell

cele mai solide cupluri de la hollywood

Această pereche mai este numită „cuplul de aur”. Kurt Russell s-a cunoscut cu Goldie Hawn când avea doar 16 ani. S-a întâmplat asta pe platoul de filmare a filmului „The One and Only, Genuine, Original Family Band”. Trebuie remarcat faptul că Kurt este mai tânăr decât Goldie cu șase ani. Cu toate acestea, diferența de vârstă nu a împiedicat relația lor – au început să se întâlnească în anul 1983. Mai mult decât atât, în anul 1986, Hown i-a dăruit lui Russell un fiu, Wyatt. Kurt a primit și a educat, de asemenea, doi copii ai lui Goldie din căsnicia ei anterioară. Astfel, fiica lui Hawn, Kate Hadson, îl consideră pe Russell drept tatăl său și îi spune tată. Cea mai bine cunoscută telespectatorilor colaborare a lui Russell și Hawn este filmul „Overboard“.

Cuplul de la Hollywood Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness

cele mai solide cupluri de la hollywood

Frumosul actor de la Hollywood, care a devenit faimos datorită Van Helsing și Wolverine, Hugh Jackman, doar pe ecran întruchipează imaginea unui macho. În viață, actorul pentru o lungă perioadă de timp este dedicat complet unei singure femei – soției Deborra-Lee Furness. Un detaliu interesant: Deborra-Lee este cu 13 ani mai în vârstă decât Hugh. Cu toate acestea, diferența semnificativă de vârstă nu a împiedicat îdrăgostiții să se căsătorească în aprilie 1996. Timp de patru ani de eforturi soții nu au putut avea copii. Apoi cuplul a decis să adopteze un copil. În anul 2000, Deborra-Lee și Hugh au adoptat un băiat nou-născut, iar în anul 2005 – o fetiță. În interviurile sale, Jackman își numește întotdeauna soția sa „cea mai bună mamă din lume” și, în orice mod posibil, o laudă. Însă, toate aceste fapte și comportament nu împiedică mass-media să despartă în mod regulat acest cuplu. Interesant este faptul că reprezentanții lui Jackman și Furness neagă persistent aceste zvonuri.

Ce atitudine ai față de relațiile longevive?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.