Ceea ce nu știați despre artrită!

Ceea ce nu știați despre artrită

Cu siguranță că cineva din apropiații dumneavoastră sau personal, ați acuzat dureri chinuitoare de spate, articulații coate, genunchi. Pentru cineva aceste senzații de discomfort poartă un caracter temporar, cineva suferă de artrită cronică.

Indiferent din care categorie credeți că faceți parte, important este să nu lăsați fără importanță aceste dureri, ci să le tratați. Dacă aveți o atitudine neglijentă față de sănătatea dumneavoastră rezultatele pot fi mult mai serioase, decât vă imaginați. Nu credeți?

Știați, că, dacă nu tratați durerile de articulații, dumneavoastră iremediabil înrăutățiți situația? Pot apărea consecințe grave precum septicemie, inflamarea articulațiilor, deformarea articulațiilor, …

Sună îngrozitor, nu-i așa? Atunci de ce să nu ai grijă de sănătatea ta azi și să nu amâni grija pentru corpul tău pe mâine, de luni, la începutul lunii, de la Anul Nou…

Nu vreți să vă limitați mobilitatea articulațiilor, în rezultat – a corpului?  Atunci cu mare atenție să vă atârnați față de informația dată.

Cauza că aveți nevoie să tratați artrita, poate fi nu un singur indicator. Dacă ați avut des traume, ați avut fracturi, deschise, închise, pot apărea dureri cu caracter cronic. Din grupa de risc mai fac parte persoanele care au suferit infecții virale, microbiene, ciupercă.

Munca dumneavoastră presupune efort fizic? Sau pur și simplu permanent sunteți supraîncărcați? Vă alimentați prost, dormiți puțin, repede obosiți? Probabil ați avut probleme de sănătate la sistemul central nervos sau sistemul imunitar? Rudele dumneavoastră au suferti de dureri de articulații?

Dacă măcar în unul din cazuri v-ați recunoscut, merită să vă gândiți măcar la o profilactică de osteohondroză sau artrită.

Ce să faci, dacă totuși boala s-a instalat?

Chiar dacă s-a întâmplat să te îmbolnăvești, nu trebuie să disperați. Deseori oamenii încep să trateze articulațiile, chiar și atunci când s-ar părea că nu sunt motive. De exemplu, ați fost expuși la frig, sunteți alergic, sunteți supraponderali, nu vă puteți debarasa de vicii.

Loading...
Ce e de făcut?

Pentru început trebuie să concretizați sursa bolii. Asta va da posibilitate să înțelegeți cum tratamentul va influența asupra organismului, asupra căror segemnte să acordați mai multă atenție.

Nu este un secret, că artrita asta este o inflamație. Dar specificul ei constă în faptul că pot fi afectate nu numai articulațiile, dar întreg corpul omului. Evoluția bolii poate  începe și la vârsta de 25 ani, deaceea, este greșit să crezi că tratarea durerilor de genunchi, spate, mâini – este pentru persoanele de vârsta a treia.

Deaceea, se presupune că mai actual ar fi tratamentul local, deoarece acționează nemijlocit în focarul inflamat, calmează durerile, fără să atingă părțile sănătoase.

Ceea ce nu știați despre artrităExistă o metodă bună care în câteva săptămâni te ajută să scapi de chinuitoarele dureri, care de obicei se acutizează pe timp de noapte, – o cremă lecuitoare. Dacă ați obosit de toate – există o rezolvare. Remediul se numește Osteoren.  În compoziția lui intră ingrediente naturale. Pacienți care folosesc această cremă  – uită dedureri de coate, genunchi, articulații.

Aloe vera – calmează, gheara diavolului – efect antiinflamator, extractul de coada-calului – calmează durerile. Deasemenea la pregătirea cremei se mai folosește alga marina brună, fucus, gălbenele, mușețel. Osteoren este benefic pentru tratarea osteohondrozei. Propritățile unice ale preparatului sunt dovedite de medici cu renume.

Tratarea artritei cu Osteoren este efectivă!

A durat ceva timp până s-a obținut efectul dorit al preparatului. În primul rând au fost studiate funcțiile a mai multor extracte naturale. Deasemenea preparatul a fost testat minuțios  conform normelor de calitate. Numai după toate testările preparatul a fost admis pentru producere.

Recomandările pentru folosire sunt – pe locul dureros se aplică puțină cremă,masare și timp de o oră nu se udă locul.

Tratamentul durează o lună de zile, pe urmă poți folosi crema în scop profilactic.

Loading...

This article has 5 Comments

  1. Am observat că dimineața îmi este foarte greu să-mi mișc articulațiile mâinilor. Însă noaptea simt fierbințeală… Este posibil să fie artrită?

  2. Ștefan Da, aveți 100% artrită la nivelul articulațiilor. Simptomele au apărut de multă vreme? Pielea se înroșește?

  3. Salut! Vreau să vă mulțumesc pentru informații. Aplic crema de 10 zile, momentan sunt mulțumită. Mai târziu vă dau detalii și despre rezultate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.