Ce boli tratează sexul

ce boli trateaza sexul

Sexul – acesta nu este doar una dintre manifestările dragostei și parte a relațiilor de familie. Este, de asemenea, o modalitate de a întări sănătatea și de a depăși bolile.

Sexul vindecă gripa și IRVA

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că dacă «faci dragoste» cel puțin de două ori pe săptămînă, imunitatea crește. Astfel, organismul dezvoltă protecție împotriva bolilor transmise pe cale aeriană.

Sexul te va salva de migrene

Sexul poate învinge durerea de cap! Astfel, justificările femeilor sau a bărbaților că sexul va trebui amînat din cauza unei dureri de cap poate suna mai degrabă ca un apel la acțiune!

Obezitatea, la revedere!

Sexul – o modalitate plăcută și utilă de a menține corpul tonifiat  fără exerciții extenuante. Potrivit cercetătorilor, un minut de sex arde 4 calorii. Respectiv, în 30 de minute puteți arde 120 de kilocalorii – și acesta este un sfert din ciocolată. Astfel, după un sex activ, vă puteți permite să mîncați ceva dulce cu o inimă ușoară.

Îmbătrînirea pielii nu va fi dacă aveți sex regulat

Femeile care au o viata sexuala regulată, arata in medie cu 10 ani mai tinere decît colegele lor. Aceasta este legat de  creșterea în sînge al hormonului feminin estrogen.

Loading...

Tulburări psihice

Abstinența pe termen lung duce la anomalii psihice. Deoarece, în acest caz, organismul nu primește substanța, a cărei saturație este asigurată de natură. Datorită insuficienței hormonale, suferă psihicul. Persoana devine iritabilă sau este depășit de apatie.

Opinia expertului

Sexologul-andrologul special pentru blogul nostru a povestit despre influența sexului asupra organismului.

Efectele benefice ale sexului asupra stării de sănătate fizică, mentală și sexuală pot fi spuse cu încredere. Aceasta este dovada cercetărilor științifice a specialiștilor relevanți. De exemplu, se poate argumenta că relațiile sexuale regulate au un efect pozitiv asupra stării sistemului cardiovascular, hormonal, imunitar și activitatea neuropsihologică..

Oamenii de știință au dezvăluit că la minutul 31 al actului sexual, cel mai activ se eliberează  hormonii, substanțele biologice active, care afectează în mod distructiv la radicalii liberi. Acești radicali sunt capabili să activeze reacțiile chimice care duc la multe boli.

Sexul regulat  de 3-4 ori pe săptămînă poate crește de cîteva ori nivelul imunoglobulinelor A (anticorpi specifici care întăresc sistemul imunitar), care la rîndul lor pot servi drept prevenire a bolilor respiratorii și chiar reduc manifestările lor la începutul bolii. În plus, în timpul sexului, nivelul endorfinilor, corticosteroizilor, serotoninei crește, ceea ce reduce simptomele durerii, exercită o influență pozitivă asupra sferei psihoemoționale, îmbunătățește conexiunile asociative ale creierului, eliberează de stres.

Care beneficiu al sexului ați descoperit în viața voastră?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.