Care mic dejun este dăunător și care este folositor pentru cei, care doresc să piardă în greutate

healthy-breakfast

Micul dejun ar trebui să fie corect. Vom vorbi despre acel mic dejun, care nu ar trebui să-l mănânci și ce înseamnă un mic dejun perfect, pentru cei, care doresc să aibă o figură frumoasă.

Să nu mănânci nimic dimineața — asta este foarte rău. Pentru că până la masa de prânz vei avea un apetit atât de puternic, încât vei fi gata să mănânci o porție foarte mare deodată și cel mai probabil va fi ceva nu foarte bun, fiindcă organismul înfometat nu se controlează pe sine însuși.

Brânza de vaci nu este cel mai bun mic dejun. De obicei, noi îl mâncăm cu smântână, iar smântâna este un produs gras, care va depozita în corpul nostru materialul corespunzător, de care noi nu prea avem nevoie. Și, desigur, noi mâncăm brânza de vaci cu zahăr sau cu miere, iar zahărul provoacă o eliminare bruscă de insulină în sânge, ceea ce duce la obezitate și, în principiu, este dăunător pentru întregul nostru organism. Zahărul ne oferă o explozie rapidă de energie, dar această energie tot atât de repede începe să scadă. Acest lucru va conduce la faptul, că îți va fi din nou foame. Prin urmare, ar fi mai bine să nu consumi o cantitate mare de zahăr dimineața.

Iaurtul este, de asemenea, un mic dejun rău, fiindcăelconține o mulțime de zahăr și substanțe chimice. Iar de multe ori acolo sunt și grăsimi.

Fulgi de porumb cu lapte. La fel ca și celelalte de mai sus, nu este cel mai bun mic dejun. Dincauză că fulgii de porumb conțin de obicei o cantitate mare de zahăr (12g), iar laptele conține grăsimi.

Fructele fac și ele parte din lista celor mai nesănătoase produse pentru micul dejun – deoarece ele conțin de asemenea prea mult zahăr. Poți mânca 1 fruct oarecare, dar acesta ar trebui să fie doar un supliment pentru alimentarea sănătoasă de bază.

Cei, care își iau micul dejun într-o cafenea, comandă de multe ori o bucățică de tort sau vreo prăjitură și, desigur, cafea cu lapte. Produsele coapte – asta este întotdeauna făină de grâu, zahăr, diverși aditivi nocivi pentru a da culoare și miros atrăgător. Organismul tău nu va fi mulțumit în acest caz.

Deci, ce se poate mânca la micul dejun?

Dimineața noi avem nevoie de energie – iar această energie o putem primi din carbohidrați. De exemplu, hrișca conține – 1 g de grăsime, 20 g carbohidrați (din care 1 g de zahăr) și 4 grame de proteine, ceea ce corespunde unui regim alimentar de dimineață. Ai nevoie de o alimentare sănătoasă și bine echilibrată, care conține proteine, grăsimi și carbohidrați.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.