Când este timpul să tratezi artrita?

Când este timpul să tratezi artrita?

Aveți un stil de viață sedentar? Nicidecum nu reușiți sa vă înscrieți la o sală de sport? La muncă sunteți nevoit să stați nemișcat timp de câteva ore? Consumați alimente dăunătoare, alcool?

Vă doare spatele? Simțiți corpul corpul îngreunat în timpul deplasării? Cracmente articulare?

Este ușor să observați legătura dintre aceste probleme. Dacă citiți acest articol, probabil, ați căutat modalitați de a trata osteoporoza, care este declanșată de modul tău de viață – și anume, lipsa de activitate fizică.

Această rigiditate duce la consecințe grave:

 • Tonusul muscular este redus, ca urmare scade și performanța acestuia.
 • circulația îngreunată în organele interne.
 • Dereglări ale metabolismului.

Din cauza slabiciunii musculare la spate, întreaga povară cade asupra coloanei vertebrale. Iar îngreunarea circulației sanguine duce la distrugerea discurilor intervertebrale.

Durerea poate fi persistentă, adică cronică, sau acută – apare brusc în timp timp ce vă mișcați.

În orice caz, nu se recomandă ignorarea unor astfel de semnale ale organismul dumneavoastră. Suportând mereu durerile, boala evoluează, se pot declanșa deformari articulare si tulburari functionale ale acestora.

Cu toate acestea, tratamentul articulațiilor poate fi necesar nu numai în cazul unui stil de viață sedentar. Există mai multe criterii care contribuie la dezvoltarea afecțiunii:

 • afectiunilesistemului imunitar;
 • hipotermie;
 • leziuni, căderi, lovituri;
 • boli ale SNC;
 • de cauză infecțioasă.

Destul de des sunt implicate bacterii, virusi sau alte substante straine în activarea patologica a sistemului imunitar.Acest mecanism imun declanșează producerea unei inflamatii cronice a sinovialei, o distrugere a cartilajului articular si o slabire a ligamentelor si tendoanelor ce sustin articulatia, iar rezultatul final este deformarea articulară.

În cazul în care o persoană î-și supune foarte frecvent organismal asupra unui efort fizic, poate fi diagnosticat, de asemenea, cu artrită post-traumatică.

Multe persoane suferă de probleme ale articulațiilor datorită locului de muncă. Așa că, dacă sunteți tehnician maseur sau croitor, e posibilă artrita la nivelul articulațiilor mâinilor, iar  constructorii pot face, probabil, artrită la nivelul spatelui.

În grupul de risc intră, de asemenea, sportivii, persoanele supraponderale. Sau cei ce au o predispoziție genetică la o serie de boli.

În orice caz, dacă aveți nevoie de tratament pentru artrită, există metode eficiente. Iar pentru a obține rezultate bune trebuie să dați dovada de perseverență.

Loading...
O metodă de tratare a articulațiilor rapid la domiciliu

Înafară de exercițiile pentru consolidarea sistemului musculator mai există câteva metode eficiente pentru tratarea durerilor articulare. Inovația medicală de ultimă oră pe bază de extracte naturale- crema, pentru tratarea artritei, Osteoren.

Preparatul conține componente ce contribuie la eliminarea rapidă a inflamației. Acestea acționează nu doar pentru a îndepărta simptomele – durere, roșeață, rigiditate – dar, de asemenea, acționează pe zona afectată, eliminând cauza bolii – inflamația și deshidratarea țesuturilor la nivelul articulațiilor.

De exemplu, aloe vera calmeaza, reface tesuturile deteriorate. Are proprietăți anti-inflamatorii și de vindecare.

Mușețelul medicinal, face față inflamațiilor, are efect analgezic, ajută în regenerarea tisulară (împreună cu galbenele, care, de asemenea, intră în compoziția cremei).

Gheara diavolului (rădăcina plantei) ajută la ameliorarea inflamației la nivelul articulațiilor, o măsură importantă pentru a facilita mobilitatea acestora.

Extract de algă maină brună saturează țesuturile cu iod, stimulează regenerarea substanței intercelulare.

Extract de coada calului îmbogățește țesuturile cu siliciu, reduce inflamațiiile la nivelul articulațiilor.

În tratamentul durerii genunchilor extractele din plante sunt mai relevante decât oricând. De exemplu, castanul sălbatec are proprieteți antiinflamatoare, antiedematoase. Crema Osteoren, conține extract de castan sălbatec, ameliorează instantaneu oboseala, dă un sentiment de lejeritate.

Am găsit cel mai bun mod de tratare al osteocondrozei

Osteoren nu are restricții de vârstă, crema este potrivit pentru spate, genunchi, mâini. O recomandarea importantă – să se aplice prin mișcări de masaj, nu se clătește. Multe persoane folosesc de două ori pe zi, unele – înainte de culcare.

Efectele principale ale cremei:

 • reduce inflamația;
 • elimină inflamația, roșeața;;
 • îmbunătățește circulația sângelui;
 • reface țesutul;
 • întărește articulațiile;
 • elimină cracmentele, durerea, rigiditatea.

Medicamentul este fabricat în Europa. Calitatea respectă standardele UE. Ambalajul conține 80ml, durează o lună sau două de utilizare în mod regulat (în funcție de zonele afectate).

Loading...

This article has 4 Comments

 1. Îmi place această cremă! Am recomandat-o deja tuturor prietenilor și cunoscuților) ameliorează imediat durerea. În15 minute trece durerea de spate!

 2. Eu lucrez ca maseur tehnician, astfel încât maă aflu o zi întreagă în picioare, iar spatele îmi amorțește destul de des, și mâinile mă dor după cum e timpul afară). Crema Osteoren mi-a adus-o soție, ei ia spus cineva de la muncă de el. Am început să aplic pe mâini și spate. Undeva în 10-12 zile am observat modificări semnificative ale stării de sănătate. Așa că nici nu am nuici o nemulțumire, crema e bună.

 3. Acum a venit curierul am primit crema si mi-am aplicat-o. Momentan senzații plăcute Mulțumesc pentru recomandări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.