Calități ale femeilor, pe care bărbații le adoră

 calitati ale femeilor pe care barbatii le adora

Bărbații se pot plânge la nesfârșit, dar noi știm că, de fapt, ei iubesc la nebunie următoarele lucruri!

Suntem cu toții ciudați. Principalul lucru este de a găsi pe cineva, care ne va iubi în ciuda acestui fapt. Din fericire, cele mai multe dintre caracteristicile noastre sunt de fapt în întregime drăgălașe.

Ce obiceiuri iubesc bărbații la femei

Pentru femei, este important să găsească un bărbat, care îi va iubi stranietatea ei. Și, cu toate că, în realitate, toți suntem diferiți, dar există câteva lucruri stranii la femei, pe care bărbații le adoră, fără un motiv obiectiv. Și le place cu adevărat!

Bărbatul iubește să privească femeia, când ea doarme

calitati ale femeilor pe care barbatii le adoraCel mai probabil, din când în când iubitul tău se bucură, urmărindu-te în tinp ce tu dormi dulce. De exemplu, dacă se trezește mai devreme și vede că tu dormi adânc, probabil, iubitul tău nu te va trezi, pur și simplu te va privi zâmbind.

Să nu crezi că ești frumoasă în somn, cum ar fi Sleeping Beauty. Majoritatea oamenilor nu sunt atractivi atunci când dorm. Unii lasă salivă. Unii fac chipuri amuzante. Dar astea nu contează. Poți arăta ca un ciudat, dar partenerul tău iubeste această ciudată.

Bărbatul iubește, când tu nu vrei să recunoști, că ai greșit

calitati ale femeilor pe care barbatii le adoraBărbatul știe că te înșeli. Știi că nu ești dreaptă. El știe, că tu știi, că nu ai dreptate. Dar doamne ferește să recunoști asta. În schimb, vei argumenta și vei argumenta, și vei argumenta… Până ce el va renunța și îți va da titlul de câștigător.

La urma urmei, femeia are întotdeauna dreptate, nu-i așa?

Poate că partenerul tău și nu se bucură prea tare, certându-te mereu cu tine, dar îi place, cât de încăpățânată poți fi tu. E drăguț. Și chiar sexy. Orice bărbat ar prefera o femeie cu foc.

Barbaților le place să te privească, când te sperii

calitati ale femeilor pe care barbatii le adoraUneori frica ta este obiectivă, uneori – total irațională. Dar partenerul tău este fascinat că cineva poate fi puternică atunci când vine vorba de lucruri serioase și atât de speriată de ceva mic – cum ar fi păianjeni. Sau rozătoare. În general, de tot ce este înfiorător și / sau urât.

El este bucuros să fie acel cavaler în armură, care va salva doamna de păianjen, va fi fericit să te însoțească până acasa pe timp de noapte, deoarece pe strada este întunerică și îți este frică să mergi singură.

Îi place, că te temi de unele lucruri, pentru că asta îi permite să fie protectorul tău. Chiar dacă el știe, că tu de fapt nu ai nevoie de protecție, dar îi place să se simtă dorit, că ai nevoie de el , fiecărui bărbat îi place această senzație.

Loading...

Barbatii admiră modul în care arăți după o pregătire îndelungată

calitati ale femeilor pe care barbatii le adora  eSoțul încearcă să ajungă în baia care este ocupată timp de două ore, dar fără nici un rezultat. Întârziați deja la o jumătate de oră, și știi că mai ai nevoie încă de atâta timp, pentru a fi complet pregătită. Probabil, el s-a plâns în mod constant ultimele 45 de minute. Dar să fim sinceri: vei cheltui pentru pregătiri anume atâtta timp, de cât ai nevoie anume tu.

Poate că nu-i place asta. Acest lucru l-ar putea supăra. Sau înfuria. Și i se pare ciudat că tu niciodată nu poți fi gata la timp. Dar el se bucură de rezultatul final.

Partenerul întotdeauna își consideră femeia frumoasă, dar după două ore de pregătire, vei ști cu siguranță, că el nu își va mai putea lua ochii de la tine azi.

Bărbatul adoră, cum tu faci lucruri întâmplătoare, neobișnuite, fără să observi asta

calitati ale femeilor pe care barbatii le adora  eAsta poate fi modul în care te îmbraci sau cum bei cafea. Sau cum vorbești tu sau gândești. Care nu ar fi stranietatea ta, el observă asta și adoră.

Cum poți fi sigură de asta? Pentru că altfel el, cel mai probabil, ar fi fugit demult de la tine.

Dar el nu a făcut asta. El nu doar ți-a acceptat comportamentul tău, uneori nevrotic, dar și se bucură de el cu adevărat. Este într-adevăr cel mai bun mod de a înțelege, că ai găsit partenerul de viață potrivit: dacă el poate accepta prostiile și nebuniile tale, îmseamnă că în fața ta este El, bărbatul tău.

Bărbaților le place, că tu iubești îmbrățișările până la sufocare

calitati ale femeilor pe care barbatii le adoraÎnțelegem, că vă este frig. Sunteți mereu singure. Știți că nouă nu, dar cine ne întreabă?

Fie că îl îmbrățișezi, când îl vezi, stai întinsă lângă genuncgii lui, atunci când vizionați un film, sau îl înconjori cu picioarele atunci când el încearcă să adoarmă – fii sigură, lui îi place asta.

Poate că nu-i place senzația de sufocare, atunci când este presat în perete, dar bărbatului îi place să te îmbrățișeze. Și dacă aceasta înseamnă că el trebuie să se împace cu plângerile tale permanente că ți-a frig,atunci așa și va fi.

Cea mai principală calitate a femeilor, pe care toți bărbații o adoră

calitati ale femeilor pe care barbatii le adoraEl este surprins de fiecare dată, când femeia trece de la nesiguranță la deplină autosuficiență, și vice-versa.

Și pentru a fi perfect sinceri, el iubește surprizele. Îi place când îl surprinzi. Reușești întotdeauna să-l ții în suspans, și cu toate că, uneori, bărbatul își pierde cumpătul, el apreciază imprevizibilitatea zilei următoare.

Menține intriga pentru el. Deoarece este atât de minunat să fii intrigat de partenerul tău.

Cum crezi, ce iubesc bărbații la femei, mai mult decât altceva?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.