Bărbații evită femeile frumoase, vrei să știi de ce?

original

Femeile frumoase sunt adesea, de fapt, singure. Dar de ce se întâmplă așa, s-ar părea, că ar trebui să fie invers, cu cât mai frumoasă și inteligentă este femeia, cu atât mai mare ar trebui să fie pasiunea între un bărbat și o femeie și, prin urmare, femeia ar trebui să aibă mai mulți admiratori. După cum s-a dovedit, unii bărbați se tem de femeile frumoase, ei la nivel subconștient nu le pot invita nici măcar la prima întâlnire – astfel sunt constatările triste ale multor psihologi pentru femei. Mai jos sunt enumerate câteva motive principale, de ce bărbații se confruntă cu o timiditate teribilă în fața femeilor frumoase.

  • Reprezentantul sexului puternic nu vrea să fie refuzat

Bărbatul, cel mai probabil, se teme să fie refuzat de orice femeie, care i-a plăcut, și cu atât mai mult de o reprezentantă frumoasă a sexului slab, ceea ce este mai probabil, decât să fie refuzat de o femeie mai simplă.

  • Bărbații sunt siguri, că așa femeie are foarte mulți admiratori

Fiecare mascul se vede pe sine ca fiind excepțional, singurul bărbat al jumătății sale și nu vrea să concureze cu alți bărbați, chiar și cu cei, pe care el singur își imaginează în capul lui. Deseori el nici nu se gândește la faptul, că există o probabilitate, că această femeie frumoasă îl poate considera pe el ca fiind o persoană foarte atractivă și interesantă, și se poate dovedi chiar că ea însăși este singură. Trebuie doar puțin curaj.

  • Teama de a nu corespunde

Unii bărbați pot avea propriile sale complexe, care se dovedesc a fi chiar mai absurde decât cele ale femeilor – ne asigură știința de psihologie. Bărbații se consideră insuficient de bogați din punct de vedere financiar, mai puțin respectați, au complexe privind aspectul fizic și așa mai departe.

  • Băiatul crede că femeia este cu siguranță ocupată deja de un alt bărbat

Unii bărbați cred că odată ce femeia este atât de frumoasă, asta numaidecât înseamnă că ea are cu siguranță pe cineva acolo, altfel nu poate fi. Cu siguranță are vreunul acolo, poate vreun atlet puternic și frumos sau, probabil, vreun om de afaceri și, prin urmare, nici nu merită să încerce să se apropie de ea.

  • Este mai bine să moară, decât să se îndrăgostească de o femeie frumoasă

Astfel de gânduri adesea vizitează capurile unor ratați, care au fost lepădați sau respinși de reprezentantele frumoase ale sexului salb, precum și celor, care pur și simplu au auzit despre comportamentul umilitor, pe care îl au astfel de femei cu unii bărbați cu o voință slabă. Acești bărbați nu cred că iubirea dintre un bărbat și o femeie frumoasă poate fi fericită și se tem, că ei vor rămâne în fine cu inima frântă.

  • Bărbatul crede că nu este în măsură să satisfacă nevoile și cerințele „prea mari” ale unei femei foarte atrăgătoare

Loading...
Bărbatul crede, și de fapt pe bune, că frumusețea feminină necesită o investiție semnificativă. Buticuri la modă, SPA-proceduri, bijuterii, produse cosmetice scumpe, săli de fitness, yoga, călătorii confortabilr în jurul orașului într-o mașină de marcă străină și multe altele. Prin urmare, bărbatul are o atitidine foarte precaută la subiecte de acest gen, mai ales că, după cum i se pare lui, astfel de discuții pot „apărea” deja la prima întâlnire.

  • Bărbatul crede că el nu este singur la ea

Există o concepție greșită printre bărbații care nu au încredere de sine că femeile frumoase sunt alintate după natura sa și îi duce „de nas” pe fiecare al doilea bărbat de pe pământ, și astfel el este o jucărie temporară în mâinile ei „insidioase”.

  • Concluzii

Desigur, nu ar trebui să-ți fie frică de femeile frumoase! Trebuie să fii încrezător, să ai încredere în puterile tale și în atractivitatea ta. Este cunoscut faptul că femeile iubesc cu „urechile”, iubesc și apreciază bărbați intelectuali și care au încredere în sine.

Află mai multe despre greșelile pe care le face fiecare bărbat

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.