A fost numit cel mai fericit și cel mai dificil an de căsătorie

a fost numit cel mai fericit si cel mai dificil an de casatorie e

Nu toate cuplurile realizează, că familia necesită eforturi de la ambii parteneri. Conform celor mai recente date, în Europa la 2,1 milioane de căsătorii sunt aproape 950 de mii de divorțuri. Specialiștii companiei Slater & Gordon au stabilit care an de căsătorie este cel mai dificil și care —  cel mai fericit.

Noi vă vom spune detaliile și împărtășim factorii care pot cauza divorțul.

3 ani de căsătorie

a fost numit cel mai fericit si cel mai dificil an de casatorie e

Există o părere că dragostea trăiește 3 ani. Iar apoi cuplul se desparte sau relația devine nu atît de idealistă. Dar, în realitate, după 3 ani de relații, oamenii se reconciliază cel mai adesea cu neajunsurile partenerului și se simt confortabil.

Adesea, în al 3-lea an în viața de familie, cuplului i se naște un copil, relația lor devine mai puternică. Anume al 3-lea an de căsătorie este considerat a fi cel mai fericit.

Loading...

ani de căsătorie

a fost numit cel mai fericit si cel mai dificil an de casatorie e

Primele probleme într-adevăr grave încep în cel de-al 5-lea an al vieții de familie. În acest moment, copiii nu au crescut încă și provoacă multe griji, care sunt combinate cu probleme de la muncă, lucru pe acasă și în general supraîncarcați cu treburi.

Anume după 5 ani de viață sub un singur acoperiș, cuplurile se gîndesc la divorț și se adresează avocaților. Acest an de relații este considerat cel mai dificil.

ani de căsătorie

a fost numit cel mai fericit si cel mai dificil an de casatorie

Dacă, după 5 ani de căsătorie, cuplul nu divorțează, există încă un obstacol înainte. Cel de-al 7-lea an în viața de familie experții îl numesc ca un fel de perete, pe care cuplul trebuie să îl depășească. La acest moment, viața de familie devine o rutină. De asemenea, merită adăugate îngrijorările financiare, îngrijirea copiilor și lupta împotriva împărțirii responsabilităților.

Aceasta este o perioadă dificilă, dar dacă soții se descurcă, atunci îi așteaptă o căsnicie puternică și fericită. 

Factorii care ar trebui evitați pentru salva o căsătorie

a fost numit cel mai fericit si cel mai dificil an de casatorie e

  • Așteptări nejustificate. S-a dovedit că cuplurile adesea divorțează la începutul primăverii și toamnei. Înainte de asta îi dau căsniciei o a doua șansă. Dacă nu se justifică, divorțul este inevitabil.
  • Mușamalizarea problemelor. Specialiștii au realizat un experiment în rîndul cuplurilor tinere care a demonstrat că chiar discutînd filmele despre relații, aceasta reduce riscul divorțului de două ori. Ce să mai spunem despre discuțiile din suflet unul cu altul despre dificultățile familiei voastre.
  • Incapacitatea sau nedorința de a construi relatii. Un număr mare de frați și surori reduc riscul divorțului atunci cînd oamenii devin adulți. Oamenii de știință atribuie acest lucru faptului că în familiile numeroase, copiii primesc o vastă experiență în construirea relațiilor cu cei dragi. În viitor, îi ajută să salveze căsătoria.
  • Nedorința de a asculta. Numărul de divorțuri dintre cuplurile în care doar unul dintre parteneri este gata în mod constructiv să asculte în timpul unei certuri, este în creștere.
  • „Viața” în rețelele sociale. Oamenii care sunt prea activi pe Twitter se pot confrunta cu probleme grave. Și deja ele vor duce la un divorț.
  • Dispute financiare. Cuplurile care adesea se ceartă din cauza banilor, măresc posibilitatea unui viitor divorț din cauza nemulțumirii relație. Chiar dacă nivelul veniturilor ambilor parteneri este mare.
  • Lipsa educației. Cercetătorii au descoperit că persoanele cu studii superioare divorțează mai rar, indiferent de sex sau țara în care trăiesc.

Nu faceți astfel de greșeli și șansa ca viața de familie să fie fericită și lungă va crește de cîteva ori.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.