9 lucruri teribil de incomode, pe care bărbații le socot a fi sexuale

Sandale cu toc înalt

artsfon

Rochii cu decolteu adânc

Tinerele domnițe cu sâni mici, sunt nevoite să se încătușeze în armura numită push-up, care zdrobește fără milă sânii lor sensibili. Este dăunător pentru sănătatea și forma sânilor, ce să mai vorbim despre faptul că este atât de neplăcut. Iar domnițele cu un bust mare trebuie să aibă grijă în mod constant, ca să nu iasă ceva întâmplător din decolteu și să nu cadă nimic acolo. Spaghetele în decolteu – nu este un episod al unei comedii italiene, ci adevărul aspru al vieții. Iată cum să le scoți de acolo, îmi spui tu?

Cercei lungi și mari

Foarte frumos. Accentuează un așa avantaj, cum este linia grațioasă a gâtului, legănându-se ademenitor și amintesc de vremurile, în care femeile erau decorații ale holului din față. Numai că toată această frumusețe se încurcă în păr, încurcă să te folosești telefonul mobil și trage lobul urechii. Trage dureros, printre altele.

Tanga

La balet pe toți, la balet! Nu, serios: foarte rău, că fanii înfocați ai lenjeriei tanga nu au simțit niciodată pe propria piele un truc coregrafic simplu. Dansatorul nu-și ține fesele așa cum ar trebui? Atunci lasă-l să țină cu ele ceva subțire – de exemplu o riglă. Dacă ai scăpat-o jos – începi exercițiul din nou. Desigur, nu este necesar să ții tanga, dar senzația asta de ață… Oare ce-ar fi, dacă vom pune la acest exercițiu iubitorii de chiloței mici, nu-i așa? Imediat ar începe să dăruiască fetelor lor seturi frumoase cu slip.

Corset

Se pare, că anume revenirea triumfală a corsetelor și a creat un al doilea val de feminism. Să vorbim sincer, chiar un tsunami de feminism. Pentru asta putem spune corsetelor mulțumim și să le trimitem din nou mai departe. Și iată ce este interesant: corsetele moderne sunt puțin asemănătoare cu instrumentele de tortură de acum două secole în urmă, ele sunt mult mai moi, dar suntem încă în stare de șoc: cum să te așezi? Și cum să respiri? Și cum să legi șireturile, până la urma urmei? Ce să mai vorbim de faptul, că vrei să bei o colă și apoi să nu sugiți o jumătate de oră.

Fustă mini

Dacă fusta este îngustă, este necesar să o tragi permanent. Iar dacă este largă, trebuie să o ții, să nu se ridice în sus din cauza vântului. Însă, noi avem doar două întrebări: cum să ieși din mașină în așa ceva și cum să te așezi pe un loc în metrou? Tăcere în loc de răspuns. Ei bine, suspectam noi ceva de genu ăsta.

Ciorapi cu bandă adezivă

Un lucru curios. Foarte misterios. Nu, ele sunt bune, desigur – atunci când vine timpul să te dezbraci sexual. Dar unii insistă: poartă această frumusețe în fiecare zi, draga mea. Dar ce rost are? Tu doar nu-i vezi! Nu, nu-i vede, dar își imaginează. Iată, el își dă seama, că tu ești în ciorapi cu bandă adezivă și asta îi încălzește inima, și unele părți ale corpului de mai jos. Cât de bine ar fi să-și imagineze și situația, când ciorapul aluneacă perfid în jos, și toți se uită la tine în acest moment, și nu ai nicio posibilitate să-l tragi în sus. Niște senzații epice!

Rochie cu spatele deschis

Să fim sinceri: fetele-ramuri cu spatele translucid și cu sânii mici, probabil, se simt destul de confortabil în acest fel de rochie. Iar toate celelate stau și se întreabă – oare ce-i acolo cu relieful din spate? Trebuie să stai așa, de parcă ești victima voievodului Vlad Țepeș, același Dracula: acest om drăguț iubea foarte mult să își tragă inamicii în țeapă. Dacă te relaxezi – apar faldurile neatractive. Iar din față – el. Pieptul. Și gravitația. Nemiloasă. Nu, cupele de silicon nu țin nimic, din păcate.

Lenjerie din dantelă

La prima vedere s-ar părea: ce-i aici așa de inconfortabil? Principalul lucru este să corespundă mărimea, dar, în general – lenjeria ca lenjeria, nimic dificil și deosebit. Dacă nu luăm în considerare faptul, că lenjeria intimă din dantelă, care este într-adevăr confortabilă, costă ca o aripă de „Boeing”. Și trebuie spălată așa, de parcă scalzi un motănel nou-născut. Și nu este clar, în ce haine să o porți, pentru că dantela iese afară de peste tot. Cu excepția unui pulover cu cerbi? Și sub pantaloni de schi? Și, de fapt, de la această lenjerie te mănâncă fundul. Ei bine, dacă vorbim sincer.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.