8 modalități de a fermeca un om

modalitati de a fermeca un om

Pentru a lăsa o impresie plăcută, trebuie doar să învățați cum să controlați expresia feței și să alegeți manierele potrivite.

Cum să le placi oamenilor? Zîmbește  

giphyNe uităm la fața persoanei mai puțin de 0,1 secunde și deja ne formăm opinia. Adică prima impresie pe care o producem depinde de emoțiile și trăsăturile noastre faciale. Potrivit unui  studiu cu ajutorul feței candidatului, se poate prezice rezultatul alegerilor politice. Iar un alt experiment a arătat, că acei, a căror înfățișare nu inspiră încredere le-au fost acordate mai puține credite. Prin urmare istoria creditelor  și un certificat a venitului nu au jucat un rol primordial.

Cu cît mai fericiți arătăm, cu atît mai mult au încredere în noi și cu atît mai bine suntem tratați de ceilalți. Zîmbetul — cheia simpatiei. Și chiar dacă prima impresie a fost proastă, mai ai încă o șansă de a stabili contactul cu persoana. Dacă îl fascinezi, el își va schimba părerea negativă despre tine.

Fiți prietenoși și zîmbiți cînd vă întîlniți cu oamenii.

Cum să le placi oamenilor? Nu vă fie frică să vorbiți

giphySă le placi oamenilor — o calitate foarte utilă, care este utilă în viață. Antreprenorii comunicabili au mai multe șanse la succes, iar angajații cu abilități avansate de comunicare mai ușor se urcă pe scara carierei. În zilele noastre comunicarea este extrem de importantă. Multe companii se îndepărtează de structura ierarhică, unde angajatului îi era frică să-și expună părerea.

Nu toată lumea poate vorbi ușor cu un străin sau să susțină orice conversație. Chiar dacă vă pare că sunteți un introvertit fără speranță, încercați să vă antrenați abilitățile de comunicare.

Cum să le placi oamenilor? Ridicați sprîncenele

Trei lucruri care spun creierului nostru, că persoana  nu este periculoasă pentru noi —  zîmbetul lui, capul ușor înclinat și sprîncenele ridicate. Cînd mergem la contact, ridicăm și lăsăm în jos sprîncenele involuntar. Aceasta durează literalmente o fracțiune de secundă. Nu exagerați.

Loading...

Cum să le placi oamenilor?Ascultați

giphyArătați un sincer interes în ceea ce vorbește persoana. Fiecare persoană este interesantă în felul său, și aproape din fiecare conversație puteți accentua ceva util și fascinant.

Dacă nu puteți obține suficient interes pentru povestea lui, priviți  cu atenție în ochii persoanei. Un astfel de contact prelungit cu ochii îl va face să creadă că sunteți foarte interesat de discursul său. 

Cum să le placi oamenilor? Laudă

Dar nu confunda cu lingușirea. Dacă o persoană strălucește din interior, spune-i despre asta. În primul rînd, este o modalitate excelentă de a începe o conversație. În al doilea rînd, el te va pătrunde cu simpatie, va fi recunoscător pentru compliment și îți va împărtăși bucuria lui. Doar avantaje.

Cum să le placi oamenilor? Căutați punctele de contact

Încercați să faceți acest lucru, chiar dacă opiniile voastre nu coincid în multe lucruri. Ascultă punctul de vedere al interlocutorului, nu-l întrerupeți. Poate că veți fi de acord cu unele dintre argumentele sale.

Cum să le placi oamenilor? Repetați  limbajul corpului interlocutorului

giphyDacă interlocutorii repetă mișcările și expresiile faciale unul altuia, atunci contactul este stabilit. Atsfel, puteți chiar să verificați cît de bine merge conversația. Așezați-vă puțin diferit și priviți dacă persoana a făcut același lucru.

Cum să le placi oamenilor? Puneții întrebări personale

Folosiți acest truc dacă aveți nevoie să fii pe plac cuiva cît mai curînd posibil. Aceasta funcționează  și în direcție opusă. Spuneți ceva personal despre tine, pentru a cîștiga încrederea persoanei. Dar nu povestiți interlocutorului toate informațiile despre tine în același timp. Povestiți proporțional. Atunci, fiecare dintre poveștile tale îl va impresiona și el va menține interes față de tine .

Ce șeretlic folosești ca să le placi oamenilor?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.