8 întrebări, pe care orice băiat ar dori să le audă la prima întâlnire

Chuck

Există foarte multe recomandări cu privire la modul în care să te comporți la prima întâlnire, ce să spui, ce să întrebi. Însă, dacă întrebi un bărbat, ce ar dori el cu adevărat să discute cu fata la prima întâlnire, se va dovedi, că setul standard de întrebări este prea ”îngust” pentru natura sa largă. Numai că fii atentă: bărbații sunt vicleani și nu toate dorințele lor ar trebui să fie urmate literalmente.

  1. El ar prefera să-l întrebi cum vede el viitorul său peste cinci ani. De obicei, fetele întreabă ce se întâmplă în viața lui acum. ”Unde locuiești? Cu ce te ocupu”. Află mai bine ce vrea să fie el. În zilele noastre, mulți oameni încep de la partea de jos a scării de succes, pentru a urca cu încredere în sus. Da, acum el este un vânzător junior. Dar peste cinci ani el va urca mai sus pe scara succesului. Da-da.
  2. Întreabă-l: ”Ce-ai face, dacă un asteroid gigant ar zbura spre Pământ?”. El are nevoie de întrebări pentru început. Și posibilitatea de a-și exprima imaginația și originalitatea sa.
  3. El va fi bucuros să audă orice întrebare, care îi va permite să se pună într-o lumină bună și să se laude, cât de extraordinar este el. Nu în sensul că toată noaptea trebuie să vorbiți numai despre persoana lui. Însă, dacă el va sugera, că poate sau înțelege ceva mai bine decât alții – încearcă să dezvoltți această temă.
  4. Întreabă-l: „Cum vezi tu întâlnirea perfectă”. Astfel, vei putea inventa un plan pentru următoarea întâlnire, care vă va satisface pe amândoi.
  5. Lui îi va fi mai confortabil, dacă vei afla încă la început ce urăște el și care sunt zonele lui iubite dureroase, ca să nu calci întâmplător pe ele. Iar dacă ai de gând să-l chemi la o cină, îți va fi de folos să știi dacă el urăște ceapa sau are alergie la pește.
  6. Întreabă: ”Ești la fel de nervos ca mine?”. Să-ți faci griji la prima întâlnire – este normal. Și dacă amândoi veți vorbi deschis despre asta, vă va fi mult mai ușor.
  7. Roagă-l să-ți spună anecdota sa favorită. Aceasta va spune multe despre el. Vei înțelege, dacă aveți același simț al umorului, el este vulgar sau un om cu bun gust, iar dacă este una dintre acele anecdote-pilde, vei afla ceva despre viziunea sa asupra vieții.
  8. Încă ceva, ce ne sugerează bărbații: întreabă-l, dacă vrea să facă sex cu tine. Dar noi, pentru un motiv oarecare, credem că nu ar trebui să ascultăm tot ce spun ei ;))
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.