7 motive pentru a avea un bărbat mai tânăr decât tine

0456772001394207242_0-1-1050x798

Consider mare prostie faptul că femeile rareori încep relații cu bărbații mai tineri decât ele. – Nu e pentru mult timp! El nu va atrage atenție la mine! – se plâng ele. Sunt mereu triste și privesc celulita sa, în loc să-și petreacă timpul cu un tânăr gentleman. Și în zadar! Iată șapte motive pentru a-ți schimba punctul tău de vedere.

Primul motiv. Demografic. Barbații mor mai devreme. Acest lucru înseamnă, că pentru aceea ca un cuplu să fie fericit împreună „până când moartea ne va despărți”, este de dorit ca femeia să fie mai în vârstă la zece ani decât bărbatul. În general, raportul dintre bărbați și femei este aproximativ egal. La vârsta tânără sunt mai mulți băieți decât fete. Ideea că ”nu mai sunt bărbați” începe să apară după 40-60 de ani. Situația poate fi remediată, dacă femeile din cupluri vor fi mai mari. Cu toate acestea, dintr-un motiv oarecare, la noi totul este invers.

Al doilea motiv. SexualToată lumea știe, că sexualitatea femeilor atinge apogeul său mai târziu decât cea a bărbaților, iar mai târziu merge în declin. Se pare că, perechea perfectă ar fi „Mama lui Stifler” și tânărul student, și deloc nu de aceeași vârstă. Combinația ideală ar fi un bărbat în vârstă de 16-17 ani și o femeie în vârstă de 32 de ani și mai departe cu aceeași diferență. Oamenii vor fi mult mai fericiți în plan sexual.

Al treilea motiv. Social. Unele femei, stând în spatele partenerilor mai mari, încetează complet să se dezvolte. Ele stau acasă, vizionează emisiuni TV și nu doresc să lucreze, folosind banii soțului său. O astfel de situație este mai puțin frecventă și despre ea se spune „femeia norocoasă”. Dar, în cele din urmă, femeia intră într-o oarecare dependență, apare o problemă de violență fizică și morală. Cuplul, în care salariile sunt egale, ar fi lipsit de astfel de probleme. Tânărul partener stimulează o femeie către conducere, rezolvarea problemelor în viață și independență.

Al patrulea motiv. PsihologicO soție înțeleaptă și care a trecut ceva experiență în viață, va fi mult mai iertătoare către soțul său, decât o soție tânără. Ea nu va mânca nervii bărbatului fără motiv, nu va limita libertatea lui și nu va cere munți de aur. Din contra, ea este mai predispusă să aibă grijă și să-și ajute partenerul. Și fără atacuri de cord la bărbați din cauza stresului. Varianta ideală.

Al cincilea motiv. Erotic. Categoria de film erotic MILF rupe toate recordurile de popularitate. Acest tip de film este unul dintre cele mai populare în rețea. Evident, că mulți barbați au fantezii despre femei mai în vârstă. Iar femeilor, la rândul său, a început să le placă acest lucru, oprindu-și mai des privirea asupra tinerilor băieți. De ce să nu-ți realizezi visul tău? Visele trebuie să devină realitate!

Al șaselea motiv. EsteticFemeia, fiind împreună cu un bărbat mai tânăr decât ea, simte în mod clar nevoia de a se menține în formă bună. Ce sens are să urmezi o dietă, când lângă tine stă un bărbat cu burtă mare cu 15 ani mai în vârstă? Cine are nevoie de așa ceva? Iar vizitele la sala de forță împreună cu un tânăr cavaler – este cu totul altceva. Cu ei poți merge și în excursii, și la barele orizontale. Femeile vor arăta mult mai bine! Femeile nu vor mai câștiga în greutate!

Al șaptelea motiv. Feminist. Una dintre problemele societății moderne este sexismul. Femeile nu sunt luate în serios, acestea sunt rareori numite la funcții de conducere, femeile de succes de multe ori sunt însoțite de cuvinte ofensatoare. Cine va îndrăzni să spună cuvinte supărătoare unei femei, care însăși are un student ”la întreținere”?

Astfel, perechea în care femeia este mai în vârstă, are multe avantaje. Atunci de ce astfel de perechi provoacă de fiecare dată uimire în societatea noastră?

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.