7 lucruri sexuale, de care un bărbat are nevoie într-o vacanță

 

233623243

Crezi, că doar femeile trebuie să-și aleagă cu atenție hainele pentru vacanța de vară? Astfel de gânduri – sunt un stereotip prost. Bărbatul este pur și simplu obligat să arate uimitor, mai ales în cazul în care pleacă într-o vacanță fără partenera sa, și are în plan să-și petreacă vesel și reușit timpul său cu două-trei doamne sau domnișoare frumoase. Blogul nostru a decis să aibă grijă, că nu vei uita nimic înainte de a pleca în drum. Aici este o listă de lucruri sexuale, de care va avea nevoie fiecare reprezentant al sexului puternic în vacanță.

1. Pantaloni scurți pentru surf

Un bărbat îmbrăcat în niște pantaloni scurți de plajă – este una dintre cele mai atractive imagini de pe plajă. În această îmbrăcăminte vei fi capabil să te lauzi cu formele tale, deoarece te arată mai suplu și accentuează relieful abdomenului. Îți recomandăm să renunți complet la pantalonii scurți de baie clasici și să treci la pantalonii scurți pentru serf, fiindcă sunt cu mult mai sexy. Această alegere are avantajele sale. În primul rând, după cum s-a menționat deja, pantalonii scurți de plajă cu motiv hawaii, sunt cu adevărat foarte sexy. În al doilea rând, aceștia se usucă mult mai repede decât pantalonii scurți standard.

2. Tricou cu decolteu adânc

Dorești să atragi privirile admirative ale femeilor, excitându-le privirile cu mușchii tăi puternici. Poți, desigur să ieși doar la o plimbare de-a lungul plajei, îmbrăcat numai în pantaloni scurți, dar există o variantă mai vicleană. Cumpără un maieu deschis de culoarea albă sau neagră, cu tăieturi adânci pe părțile laterale și în față. Lasă acest lucru să arate necuviincios și nechibzuit – doar nu te gândești să te duci la serviciu în el. Pentru o vacanță de vară acest maieu va fi varianta cea mai ideală. În ea nu este păcat să ieși și pe plajă, și să întri în clubul local.

3.Bascheți

Clarificăm imediat faptul, că aceștia ar trebui să fie de culoare albă sau gri. Nu-ți recomandăm să achiziționezi încălțăminte pentru adolescenți cu printuri și desene – vor arăta ridicol. Ține minte, că mergi în vacanță, așa că pantofii clasici și mocasini pe plajă sau la club vor fi inutili. Același lucru este valabil și pentru adidași, care sunt considerați o încălțăminte exclusiv pentru sport. Asigură-te, că înainte de pleca în vacanță, ai pus în bagaj o pereche de bascheți de o culoare (albă sau gri!)! Potrivit statisticilor, anume această încălșăminte este considerată de femei a fi cea mai sexy.

4. Cămașă cu pătrățele

Moda modernă contrazice opiniei oamenilor, care cred, că cămașile cu pătrățele sunt un articol de îmbrăcăminte exclusiv pentru agricultori și tractoriști. În ziua de astăzi, acest model de cămașă este unul dintre cele mai ”la modă”. Poți alege pătrățele mari sau mici, aici oferim libertate gustului tău. La fel și cu nuanța – alege ce-ți dorește imina. Cămașa cu pătrățele este perfectă pentru a merge la o petrecere sau pur și simplu pentru o plimbare pe străzile orașului, unde îți petreci vacanța. Aceasta poate fi combinată cu succes cu blugii, pantalonii Chinos și chiar pantalonii scurți.

5. Sacou și pantaloni scurți

Un costum elegant, și în același timp ideal pentru o vacanță, va fi un companion minunat pentru bărbații, care pleacă în vacanță în străinătate. Combinația, care constă dintr-o pereche de pantaloni scurți ușori și un sacou, nu va arăta deloc ridicol pe tine (după cum socot unii), ci vei crea impresia unei persoane fermecătoare și autosuficiente. Poartă acest ”costum” pentru cumpărăturile, care dureză trei ore, sau la o cină într-un restaurantul din apropierea plajei. Apropo, bascheții albi, despre care am discutat mai devreme în acest articol, se vor potrivi perfect cu o astfel de combinație nobilă.

6. Pulover moale

Pe lângă lucrurile ușoare pentru plimbările sub soarele arzător, în bagajul tău trebuie să fie numaidecât un pulover pentru serile răcoroase. Numai nu încerca să-ți cumperi un pulover cu o abundență de inscripții și desene ciudate. Mai bine alege un pulover de o singură culoare, de preferință gri. Într-o astfel de îmbrăcăminte te vei simți confortabil, iar femeile vor avea o dorință de a te îmbrățișa.

7. Valiză de calitate

Trebuie să începi să creezi imaginea unui bărbat sexy, care a venit în vacanță, încă din primele secunde de sosire. Asigură-te, că valiza cu lucrurile tale arată solid, elegant și costisitor. O geantă sport pe umăr, se potrivește doar unui adolescent capricios. Scopul tău – să arăți bărbătesc și sexy în același timp. Atunci când alegi o valiză, acordă o atenție deosebită calității și dimensiunilor acesteia. Chiar dacă bagajul va fi mai mare, totuși va fi mai bine, decât să cumperi o valiză mică, și apoi să fii nevoit să pui lucrurile, care nu au încăput, încă prin câteva genți.

O vacanță plăcută și interesantă!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.