6 calități feminine, care îi enervează la culme pe bărbați

calități feminine care îi enervează la culme pe bărbați e

Natura femeii este atât de contradictorie, încât îi enervează uneori pe bărbați. Cu toate că femeia crede că ea este moale, bună și inofensivă. Deci, care sunt calitățile caracterului feminin, care îi enervează la culme pe bărbați?

Impunerea

Oricărui bărbat îi place la început atenția patologică și impunerea iubirii, dar în cele din urmă această importunitate începe să irite și chiar să enerveze. Într-o relație este foarte important să-i răspunzi partenerului cu respect, iubire și grijă, și să nu ajungi la momentul, când iubirea devine obsesie sau chiar un fel de manie.

Comparațiile

Dacă reprezentanta sexului frumos își compară de multe ori soțul său sau băiatul, cu care se întâlnește cu un fost iubit, vecin, soț, prieten sau cu tatăl ei, atunci, fără îndoială, acest bărbat nu va rămâne mult timp în această familie sau în cuplu. Orice comparații dau o lovitură puternică și pot distruge ego-ul bărbatului. Cărui bărbat îi va plăcea, când o femeie îi diminuează capacitățile sale?

Nemulțumirea

Este puțin probabil ca nemulțumirea constantă și o serie de cereri și pretenții vor ajuta la construirea unei relații puternice și de încredere. Un bărbat nu va asculta permanent acuzațiile, capriciile și plângerile unei femei la adresa lui. Chiar și cei mai răbdători reprezentanți ai sexului puternic nu vor putea rezista mult timp la nemulțumirile veșnice a partenerei sale de viață.

Comportamentul isteric

Femeile prin natura lor sunt ”așa de hipersensibile și dramatice”, după cum se exprimă unii. Și asta indiferent de cauză, fie că este vorba de un toc rupt, un kilogram în plus în jurul taliei sau de un pisoi singur la oprire. Comportamentul prea emoțional al unei femei îl poate face pe bărbat să se simtă dezorientat, confuz și neajutorat.

Mercantilismul

Atunci când într-o relație unul ditre parteneri este mercantil, aici nu poate merge vorba nici de dragoste și nici de înțelegere reciprocă. În peripețiile dificile ale vieții un bărbat așteaptă sprijin și înțelegere de la femeia pe care o iubește, dar în schimb primește o listă detaliată a lucrurilor necesare pentru o vacanță într-o stațiune de peste mări.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.