6 Calități ale unui bărbat, în care este imposibil să nu te îndrăgostești

calitati ale unui barbat in care este imposibil sa nu te indragostesti e

Imaginea unui „bărbat de vis“ fiecare fată își îl  are pe al său . Pentru cineva este un bărbat blond cu patrățele pe abdomen ,  pentru cineva bărbatul de vis este  Dl. Big. Dar există calități a bărbaților , de la  care înnebunim toate.

Ce face un bărbat să fie dorit?

Capacitatea de gîndire, culoarea ochilor, forma sportivă , capacitatea de a glumi la timpul potrivit ? Probabil că toate aceste calități  și unele calități despre  care vom  vorbi astăzi.

Capacitatea de a fi un super-erou

calitati ale unui barbat in care este imposibil sa nu te indragostestiSună amuzant, dar familiar pentru fiecare fată. Tu, desigur te ții cu nasul pe sus, și poți face singură totul. Dar sunt lucruri pe care pur și simplu nu poți  sau nu dorești să le faci . Iar el se apucă  și le face.

Îți  schimbă roata sau uleiul la mașină,  despre care tu știai , dar din cauza sexizmului dezvoltat în servicele auto, întodeauna îți fac vizitele la ei insuportabile, iar  din această cauză amîni și tot întinzi timpul… Aduce kilograme de mandarine la birou, vine după tine  dimineața cu cafea și mic dejun de la McDonalds, cumpără bilete la spectacol, la care te-ai gîndit sa mergi, dar nu erai hotărîtă  sa mergi sau nu… milioane de lucruri  mici și mari în fiecare zi. Și cînd cineva pur și simplu apare   și îți ușurează viața – este doar un miracol.

De ce super- erou ? Foarte simplu – abilitatea de  a intui exact, atunci cînd  aveți nevoie de ajutor. Deoarece unii insistă  să te ajute și îți dau păreri nechibzuite sau insitente  de care nu ai  nevoie – aceasta te obosește și enervează.

Apropo,din  experiență : de a fi supererou sunt capabili cei care sunt cu adevărat foarte serios interesați de tine.

 Integritate și calm

calitati ale unui barbat in care este imposibil sa nu te indragostestiAceasta este exact ceea ce noi , de multe ori inconștient, investim în conceptul „Ca după un  zid de piatră.“  Când el știe clar își dorește ,  știe cum să-și păstreze calmul, chiar și într-o coliziune cu furtunile noastre hormonale. Când nu îți este frică și nu-ți este rușine să arăți firavă  alături de el. Nu este tendința de a domina, ci pur și simplu o autoritate inflexibilă.

Acest lucru nu are apare din vid, de regulă, integritatea și calmul  – semne de o rațiune stabilă, sănătoasă. În zilele studenției noastre, ne-ar fi placut  tot felul de băieți emoționali „iubitori de a fi mereu în centrul atenției “, „baietii rai.“ Mai târziu, am înțeles că toate acestea – sunt doar o mască, concepută pentru a ridica stima de sine în detrimentul alteia. Aceasta trece. O femeie adultă  nu are nevoie de leagăne emoționale (ea cu succes ți le poate poate aranja).

Ei bine, în general, un bărbat – isteric ,aici deja nu este nimic amuzant

Inteligență

calitati ale unui barbat in care este imposibil sa nu te indragostestiSetea de cunoștințe, dorința de a învăța lucruri noi, deschiderea de spirit – aceste calități sunt atractive în toți oamenii. Un bărbat  care știe și poate face mai mult decât tine,  este acel cu care este interesant să vorbești, sa te cerți , te v-a atrage întotdeauna. Căruia  îi este  interesantă și opinia ta, de asemenea, cel cu care poți forma un dialog, devine  atrăgator și sexual în ochii noștri. Inevitabil.

De asemenea, este important, faptul  că persoanele cu grad înalt de inteligență, de obicei sunt mereu ocupați cu ceva. Ei sunt interesați să trăiască ,acesta fiind un sentiment foarte contagios! Important ca dedicarea și inteligența  să nu se transforme   în aroganță. Cu toate acestea, chiar și astfel de bărbați își găsesc  femei  pe care le pot impresiona, important ca și el sa păstreze  capacitatea de a vedea inteligența în alții.

Simțul umorului

calitati ale unui barbat in care este imposibil sa nu te indragostestiUn bărbat fără simțul  umorului – situație destul de tristă. Nu e de mirare cînd se spune  că inteligența și capacitatea de a amuza sunt interdependente. Apropo, se spune că iubitorii glumelor au o minte ascuțită și au mult succes. La sigur, mai mult succes cu doamnele!

Dar aici apare și o piedică : este foarte important ca simțul umorului tău să coincidă cu al lui . Dacă el glumește, dar glumele lui nu sunt  amuzante pentru tine, sau el nu înțelege glumele tale  – despre astfel de iubire nici nu poate fi  vorba. Însă a vă amuza împreună – este de neprețuit.

Loading...

Generozitate

calitati ale unui barbat in care este imposibil sa nu te indragostestiLăcomia și zgârcenia unui   bărbat  ne   îndepărtează  instantaneu. Și această afirmație nu se aplică numai la bani, zgârcenia de  sentimente  – la fel este oribilă.

Bărbatul care  nu controlează cheltuielile  și emoțiile – nu este etalonul nostru , aceasta  este mai degrabă o consecință a infantilismului, lipsa de autocontrol și probleme de stima de sine. Dar bărbatul care, fără să se gândească la bănuți, este capabil să aibă grijă de tine ,capabil  de a face ceva plăcut făra să aștepte ceva în schimb , care nu permite să v-ă gindiți la cît de mult la costat acest „ceva placut“ , acești bărbați  întotdeauna suscită interes.

Apropo, zgîrcit poate fi  nu numai la bani, ci și la sentimente. Deși distribuirea nestăpânită  a finanțelor (și a emoțiilor) indică la  lipsă de autocontrol și stimă de sine scazută, cel ce numără fiecare banuț și economisește  sentimentele , demonstrează că nu are stimă de partenerul său. Să  te îndrăgostești de un astfel de bărbat este foarte dificil.

Cea mai importantă regulă a unu bărbat   – este capacitatea de se ține de cuvînt

Femeile au o memorie foarte bună. Chiar dacă uitam  cifre , fapte,  să ne oprim la stația de alimentare cu gaz,  sau să cumparam oua  la magazin – noi mereu ținem minte ce ne-a vorbit (și chiar mai mult – a promis) bărbatul de care suntem interesate . Chiar dacă a  spus-o repede în trecere.

Și dacă putem închide ochii la cîteva promisiuni neîndeplinite, aceasta nu înseamnă că noi nu le ținem minte.

Ce este în înțelegerea voastră  - barbatul perfect?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.