5 vedete, care au fost refuzate de designeri

vedete care au fost refuzate de designeri e

În ciuda succesului ei, Ashley Graham a dezvăluit: ea nu a participat la Met Gala anul trecut, deoarece nu a putut găsi un designer care ar fi de acord să o îmbrace. În această problemă, ea nu este singură. Am făcut o listă cu 5 vedete, care au fost refuzate de designeri.

Ashley Graham

vedete care au fost refuzate de designeri

Modelul plus-size se confruntă mai des decît altele cu o neînțelegere cu privire la figura sa. Ea susține că pur și simplu nu încape în hainele din colecțiile designerilor celebri. Așadar, Ashley a găsit cîteva branduri nu foarte cunoscute, care cu bucurie au fost deacord să îmbrace vedeta. Din același motiv, Graham și-a creat propria linie de lenjerie de nuntă și costume de baie.

Beyoncé

vedete care au fost refuzate de designeri

Astăzi, designerii renumiți s-ar fi aliniat să o îmbrace pe Beyoncé, dar au existat și alte vremuri. Cîntăreața a decis să vorbească despre aceasta în timpul înmînării titlului „Fashion icon” la Premiile CFDA.

„Brăndurile influente nu au dorit nici măcar să privească în direcția „fetelor negre, de la sat, plinuțe” din formația „Destiny’s Child”. Nu ne-am putut permite rochii de la designeri. Mama și unchiul meu, odihnește-i Doamne sufletul, ne-au creat primele noastre costume. Ei au cusut sute de cristale și perle, punînd dragoste în fiecare detaliu a hainelor „- a dezvăluit cîntăreața.

Christina Hendricks

vedete care au fost refuzate de designeri

Vedeta serialului „Mad Men” s-a plîns că nu a putut găsi rochiile potrivite pentru numeroasele ceremonii de premiere. Mărimea hainelor actriței – XL.

Însăși Hendricks spune despre acest lucru astfel:

„Oamenii spun multe lucruri bune despre mine. Dar nici un designer nu îmi va propune o rochie”.

În același timp, actrița subliniază: nu a suferit niciodată o asemenea presiune în lumea cinematografiei și nimeni nu a forțat-o să slăbească pentru rol. 

Loading...

Khloe Kardashian

vedete care au fost refuzate de designeri

Khloe a suferit mult timp din cauza figurei sale plinuțe. Vedeta arăta cu mult mai plinuță decît surorile sale în reality show, iar reporterii tot ce făceau că îi atribuiau o sarcină. Și chiar designerii au refuzat să-i dea lucruri bune, oferindu-i nu cele mai bune și noi modele. Totul s-a schimbat numai după ce Khloe a slăbit cu 15 kg.

„Eu consider că industria modei și oamenii au început să mă privească mai bine după ce am pierdut în greutate„, – susține sora mai mică Kardashian.

Melissa McCarthy

vedete care au fost refuzate de designeri

Actrița de comedie și vedeta filmului „Ghostbusters” adesea a auzit și a citit comentarii jignitoare despre figura ei. În plus, mulți designeri au refuzat-o în mod repetat din cauza formelor nestandarte în ajunul evenimentelor importante. Aparent, Melissa a obosit de această situație și și-a fondat propriul brănd de îmbrăcăminte – „Seven 7”.

Se merită să complexezi din cauza figurei nestandarte?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.