5 sfaturi simple pentru antreprenorii începători

sfaturi simple pentru antreprenorii incepatori

Recomandările inspiratoare ale lui Steve Jobs, Warren Buffett și altor persoane celebre către cei, care doresc să își deschidă propria afacere.

Planifică absolut totul

Pentru a crea un început de succes, trebuie să ai un obiectiv clar. Cu toate acestea, acest lucru nu este cel mai important lucru. Este foarte important să elaborezi un plan pas cu pas pentru atingerea acestui obiectiv.

Înainte de a începe să acționezi, dezvoltă o strategie. Elaborarea unui plan de afaceri va ajuta la evitarea posibilelor greșeli și al obținerea rezultatelor dorite.

Astăzi, cineva stă la umbra, pentru că mulți ani în urmă altcineva a plantat un copac acolo.

Warren Buffett, om de afaceri, cel mai renumit investitor din lume

Promovează-ți afacerea

Nimeni nu va ști despre produsele sau serviciile tale, dacă nu vei spune oamenilor despre avantajele acestora. În ziua de astăzi, cea mai bună platformă pentru autopromovare sunt rețelele sociale. Anume acolo este cea mai mare șansă, că despre tine vor auzi o mulțime de clienți potențiali.

Loading...

Ia în considerare interesele clienților tăi

Scopul principal al oricărui startup este satisfacerea nevoilor clienților. Relațiile bune cu clienții sunt cheia succesului oricărei afaceri. 

Scopul afacerii este de a crea și de a păstra clientul.

Peter Drucker, economist, teoretician de management, scriitor

Nu-ți fie frică să îți asumi riscuri

În caz contrar, nu vei putea depăși granițele obișnuite. La început, va trebui să faci mulți pași riscanți. Înaintea ta poate apărea nu numai o alegere dificilă. Dar nu te teme să faci greșeli. Nu renunța și continuă să mergi înainte.

Într-o lume, care se schimbă atât de repede, cea mai sigură cale de a eșua este să nu-ți asumi riscuri.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook

Fii determinat și ai încredere în tine

Cineva se va îndoi de succesul tău, cineva te va judeca, cineva va încerca chiar să te oprească. Nu acorda atenție criticii nesănătoase. Dacă ai decis să faci ceva, mergi înainte spre scopul tău, până vei avea succes.

Sunt convins, că anume răbdarea și perseverența îl deosebește pe un antreprenor de succes de unul fără succes.

Steve Jobs, fondatorul Apple

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.