5 Obiceiuri ale femeilor, care enervează

obiceiuri ale femeilor care enerveaza

Femeile de multe ori nu își dau seama, că ceea,cu ce ele se luptă, este o oglindire directă a propriilor lor proprietăți. Prin urmare, bărbații cad de multe ori într-o furie. Nu poate să nu te enerveze faptul, că femeia care singură te-a ales, începe brusc să prezinte pretenzii ce țin de alegerea pe care ea însăși a făcut-o.

Ce obiceiuri ale femeilor irită bărbații, ce nu le plac bărbaților, ce îi enervează pe bărbați într-o femeie – vom vorbi astăzi.

Ce enervează pe un barbat la o femeie

Nu orice pasăre poate zbura pîna la mijlocul Niprului. Nu fiecare pereche creată în focul pasiunii, va ajunge pînă la nunta de aur. Un cunoscut de al meu o dată în  timpul certei  a decis să meargă să respire aer curat în parcul de lîngă casă. El o făcea astfel, de obicei, cînd se certa cu prietena. Dar ultima dată a plecat – și nu sa mai întors la ea.

Nu că într-un fel sa întâmplat ceva tragic. Pur și simplu, în primul rînd, ea nu era  corectă și nu a dorit să recunoască. Și în al doilea rînd, ea o făcea astfel  întodeauna. „M-am gîndit, de ce întotdeauna ispășesc atunci cînd greșesc și îmi cer scuze material dacă am făcut ceva greșit. Iar cealaltă  parte, nici măcar nu încearcă să se uite la situația în alt mod și să își ceară scuze“  – mi-a povestit un cunoscut  despre introspecția, care l-a determinat să plece de la această femeie. 

Ei bine, sunt cazuri și mai rele. Dar faptul că încăpățînarea nedorinței de a recunoaște propriile „greșeli“ în ansamblu cu o manieră agresivă, într-adevăr este una dintre trăsăturile cele mai neplăcute într-un om – fapt. O astfel de trăsătură este inerentă femeilor, deoarece de multe ori se comportă ca mamele. Și foarte rar un părinte să fie capabil să și recunoască greșelile. Femeile tinere de azi se diferențiază de mamele lor la aceeași vîrstă, și cu atît mai mult de bunici. Posibil, că acest lucru se datorează faptului că femeile au o mare adaptabilitate. Le este mai ușor să renunțe la principii, să își schimbe opinia și să coexiste în mediul actual. Ele își adaptează rapid caracterul sub abitat.

Pentru bărbați, acest lucru este atît bine cît și rău. E bine, deoarece, ca și creaturi evolutive mai puțin complexe, ne place atunci cînd avem alături  o femeie inteligentă, cu inițiativă și independentă financiar. Rău, deoarece la femei le devine inerentă graba. Știu un caz în care un bărbat a dispărut de la orizont pentru cîteva zile după prima întîlnire, acesta este un truc bărbătesc clasic, care face să îngrijoreze o femeie, și de multe ori facem astfel. Acest lucru nu înseamnă că nu ne place femeia. Dimpotrivă! În acest caz, bărbatul dorește ca femeia să se îngrijoreze de faptul că posibil nu a fost pe plac, și ca rezultat în mod constant se va gîndi la el. El a vrut astfel , pentru că fata i-a plăcut foarte, foarte mult.

Pe bărbați îi enervează în femei graba

Cu nimic bun nu s-a termina, din păcate. După  trei zile mai tîrziu a văzut această fată în compania unui tip neplăcut. Timp de 72 de ore, la o femeie poate să se răcească sentimentele sau să întîlnească un alt bărbat – acestea este realitatea epocii moderne. Dacă femeile ar putea să-și dea seama că graba și nerăbdarea le lipsește de fericirea lor personală, acţiuni stupide din partea lor ar fi în mod evident mai puține. Dar, din păcate, acest lucru este aproape imposibil. La urma urmei, pentru acest lucru trebuie să înceteze să se grăbească.

Multe femei se plîng de singurătate și de lipsa de viața personală. De ce se întâmplă acest lucru, mai ales că femeile sunt adesea frumoase și bune în multe alte moduri? Uneori mi se pare că toate femeile au boala caracteristică – așteptări și cerințe exagerate.

Loading...

Un obicei enervant la femei narcisismul

obiceiuri ale femeilor care enerveaza

Desigur, este rău, atunci cînd o persoană are un complex de inferioritate, și în mod constant are îndoieli față de sine. Dar, de asemenea, poziția „Eu sunt regina, și tu îmi ești dator“ resping bărbații de la femei.Un bărbat normal va căuta o femeie care este deschisă pentru relații cu el – care face pași  înainte spre el, demonstrînd că este gata  pentru  comunicarea în continuare. Dacă o femeie nu te percepe ca un potențial bărbat, atunci care este sensul să mai comunici cu ea, să dovedești, că relația cu ea înseamnă ceva? Mult mai inteligent și mai practic să alegi acele femei care nu locuiesc într-o lume de iluzii, și cărora le placi tu.

Într-o zi am făcut cunoștință cu o fată pe internet și a chemat-o la întîlnire. Ne-am dus la un restaurant, ea a propus să plătim nota de plată  în jumătate. Propunerea ei nu m-a speriat. Femeia poate avea o multă motivație, de ce se comportă astfel. Poate că, de exemplu, este o natură extrem de independentă.

Așa eu argumentam. Și am greșit. Pentru că, în cazul în care o femeie oferă să plătească singură, în adîncul inimii speră că propunerea va fi respinsă. Aproape întotdeauna. De la bărbați, de obicei, se așteaptă fapte extinse și frumoase, iar împărțirea notei de plată nu se include în numărul lor. Făcînd  unui bărbat o astfel de propunere, femeia îl verifică la lăcomie. Acest lucru se datorează faptului că femeile sunt obsedate de control. Deși este neplăcută maniera de a verifica bărbații nu înfrumusețează deloc o femeie, ei nu-i pasă de asta. Să răspundă de fapt în cele din urmă va fi nevoit el.

Istoria  despre nota de plată din restaurant poate fi exemplu de o încă calitate a femeii. Acesta este un șiretlic,ingeniozitate, nesinceritate, imposibilitatea de a spune direct, ce gîndești, înfrumusețînd realitatea – așa cum le place altora.

Care ar putea fi consecințele obiceiurilor femeilor

Problema este că de multe ori femeile nu își dau seama, că ceea,cu care ele se luptă, este o oglindire directă a propriilor lor proprietăți. De aceea, dacă ele încep o relație cu înșelăciune, sau nu vor să recunoască onest, care este de fapt situația, în continuare va fi mai rău.

Dacă o fată se pare că este model, mult  probabil că va prinde la fel ca ea un  narcist. În cazul în care o femeie întodeauna se întinerește, alături de ea în cele din urmă va fi băiatul mamei infantil. Dacă îi place să manipuleze – va da de un șmecher așa ca și ea. În orice caz, ea are mari șanse ca noaptea să plîngă în pernă și să lamenteze, că bărbații sunt pe cale de disparitie.

Ce fel de femei, din punctul vostru de vedere, cel mai mult resping bărbații?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.