4 cuvinte, care te vor promova în carieră

cuvinte care te vor promova in cariera

Unele cuvinte, dacă sunt pronunțate în mod regulat, devin magice și împing o persoană pe scara carierei. Dacă, bineînțeles, persoana nu este fără speranță și știe nu doar să vorbească.

Promovarea  în carieră nu este departe spune «deocamdată »

Tu «nu înțelegeți acești indicatori de piață»? Sau tu «deocamdată nu înțelegi acești indicatori»? «Completînd replicile cu un inofensiv «deocamdată», tu  informezi accidental despre ambiția ta și planurile de a elimina  lacunele în educație», —  spune Leslie Becker-Phelps, psiholog clinic din New Jersey (SUA).

Regula de promovare la locul de muncă spune «Tu»

 În timpul unui experiment realizat la Universitatea din Illinois (SUA), oamenii care s-au îndemnat cu pronumele „tu” („Tu poți să o faci!”) au rezolvat  mult mai multe anagrame decît cei care s-au adresat „eu”. Numai în liniște, fii bun. Nimeni nu vrea să audă conversațiile tale cu invizibilul.

Loading...

Promovarea este deja astăzi – «împreună»

 Hei, șefule: potrivit unui studiu realizat la Universitatea Stanford (SUA), atunci cînd oamenii lucrează la un proiect complex împreună, ei îi dau 48-64% mai multă putere decît atunci cînd lucrează singur. De ce? Cooperarea face ca munca să fie mai interesantă, iar la fiecare persoană îi crește motivația  personală.

Pentru promovarea în carieră, trebuie să puteți spune «nu»                

Încetează să mai pierzi timp pentru idei proaste. După cum a spus binecunoscutul miliardar Warren Buffett, oamenii de succes spun în mod constant «nu». «Dar dacă respingeți planul propus de șef, nu uitați să oferiți ceva mai bun în schimb»,— recomandă Deborah Benton, autorul The CEO Difference.

Cum te lupți pentru promovare?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.