15 fapte utile despre sănătatea noastră

15 fapte utile despre sănătatea noastră

 1. Mâinile amorțite. În acest caz, ocupă-te de rotația capului dintr-o parte în alta. Fluxul de sânge se întoarce la mână foarte repede, aproximativ într-un minut.
 2. Gâdilaturi în gât. O problemă frecventă, care, pentru unii oameni, este chiar plăcută. Poți scăpa de gâdilatul în gât prin stimularea nervilor urechii sau, mai simplu, pur și simplu scarpină-ți urechea.
 3. Un sfat pentru bărbați.La momentul când ai o mare nevoie de o vizită la toaletă, gândește-te la sex. Această idee îți va reduce imediat dorința ta principală, fiindcă aceste două procese în principiu nu sunt compatibile între ele.
 4. Frica de injectare. Înainte de injectare și în procesul acesteia, este necesar doar să tușești ușor. Acest lucru va forța organismul să se gândească mult mai puțin despre durerea de la locul de injectare și să se concentreze asupra tusei.
 5. Congestia nazală sau nasul înfundat. Apasă limba pe cerul gurii și apasă cu degetul punctul dintre sprâcene. După aproximativ 20 de secunde congestia nazală va începe să dispară.
 6. Arsuri la stomac în timp de noapte. Încearca să dormi pe partea stângă. Dormind în această poziție, stomacul se află mai jos și este mult mai puțin probabil să se scurgă acidul din el.
 7. Durerea de dinți.Cine ar fi crezut, că o metodă atât de simplă și neobișnuită poate ajuta la ameliorarea durerii de dinți într-un timp cât mai scurt posibil. Freacă un cub de gheață în zona dintre degetul mare și degetul arătător. Vei observa imediat rezultatul.
 8. O percepție mai bună a interlocutorului. Întoarce-te la el cu urechea dreaptă, fiindcă anume ea este capabilă de a percepe mai bine vorbirea rapidă sau de neînțeles. Iar dacă vrei să auzi o melodie sau o voce liniștită, invers, trebuie să te întorci la sursa de sunet cu urechea stângă.
 9. Amețeala din cauza alcoolului.Într-o astfel de situație, ar trebui să pui mâna pe un suport puternic, fix și stabil. Sub influența alcoolului, creierul intră într-o senzație de „înnot”, deoarece mecanismul responsabil pentru acest proces are o densitate egală cu cea prezentă în sânge. Ținându-te de un obiect solid, astfel îți vei induce în eroare creierul și îți vei restabili echilibrul.
 10. Dureri înțepătoare într-o parte, după o activitate fizică crescută. Expiră de fiecare dată ce calci pe piciorul stâng. Acest lucru îți va permite să efectuezi o presiune asupra ficatului, care se află în partea dreaptă, și nu aspura diafragmei, care se află în partea stângă și provoacă astfel de dureri înțepătoare.
 11. Sângerarea din nas (epistaxis). În majoritatea cazurilor, sângele curge anume din partea frontală a septului nazal. Ia o bucată de vată și pune-o pe gingia de sus. În acest caz, vei bloca zona necesară și vei opri sângerarea.
 12. Frecvența crescută a ritmului cardiac. Acesta poate fi oprit cu ajutorul unui sistem specific de respirații. În acest caz, este suficient pur și simplu să sufli pe degetul mare.
 13. Arsură la deget. Atinge zona afectată cu vârful unui alt deget. Desigur, gheața va ameliora durerea mai repede, dar metoda noastră te va ajuta garantat să scapi de apariția veziculelor și altor efecte nedorite și dureroase.
 14. Cum să te scufunzi pe fundul piscinei? Înainte de acest pas atât de responsabil, fă o serie de câteva respirații scurte și rapide. Această acțiune îți va permite să faci creierul tău să creadă, că ai mai mult oxigen, decât poți primi dintr-o singură respirație adâncă. În total, aceasta va crește respirația ta sub apă la aproximatic 10-15 secunde.
 15. Memorizarea. După ce ai petrecut ceva timp pentru a memoriza un text, repetă-l chiar înainte de a merge la culcare. Ordonarea și organizarea informației are loc, de regulă, în timpul somnului și de aici reiese, că poți fi sigur, că această informație va fi inclusă în departamentul de memorie pe termen lung.

Aici este o listă de produse care reduc oboseala

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.