13 lucruri, despre care bărbatul niciodată nu va recunoaște unei femeie

lucruri despre care barbatul niciodata nu va recunoaste unei femeie

Fiecare femeie ar trebui să aibă un mister, așa se spune. Dar ce facem cu partenerii noștri? Ei au, de asemenea, secrete, despre care fetele nici măcar nu își dau seama.

Am adunat 13 lucruri, pe care fiecare reprezentant al sexului puternic le ascunde.

Bărbații iubesc femeile încrezute

lucruri despre care barbatul niciodata nu va recunoaste unei femeie

Principalul secret este că bărbații percep femeile așa cum femeile se percep pe ele singure. De aceea, un bărbat ar merge mai degrabă la o întîlnire, nu cu o fată care are o figură de supermodel, dar cu o plinuță carismatică. Este greu de crezut, dar încrederea în sine face o femeie mult mai atractivă fizic.

Pentru bărbați este important cum arată partenera lor

Pentru un bărbat nu contează dacă o femeie se îmbracă după ultimele tendințe ale modei sau nu. Fiecare vrea să-și vadă iubita în stilul ” smart-sexy ” — atunci cînd imaginea este elegantă, sexy și străină de tot felul de vulgaritate. Bărbații „iubesc cu ochii”, trebuie să țineți minte despre asta, dragi femei.

Bărbatul nu poate totul

„Să fii bărbat” în ochii unei femei  este important pentru fiecare. De aceea, sexul puternic întotdeauna încearcă să rezolve orice problemă, chiar dacă nu este sigur de succes. Este important pentru un bărbat să nu cadă în ochii unei femei, chiar dacă nu are nici cea mai mică idee despre cum să repare un uscător de păr.

Bărbații se pierd dacă le dai întrebări provocatoare

Femeile iubesc să întrebe: „Sunt grasă?”, în timp ce face un chip plin de milă și păstrează o privire care poate incinera. Oh, de ar ști cît de tare nu le place bărbaților să răspundă la astfel de întrebări. Dacă rochia vizibil o face să arate mai plinuță, atunci iubitul ei va observa acest lucru și va răspunde la întrebarea provocatoare cu un compliment, crezînd că ea cere asta.

Bărbaților le este greu să recunoască insolvența sa financiară

Nu este un secret faptul că bărbații concurează între ei. Discutînd despre tot la un pahar de bere într-un bar, ei se compară cu prietenii săi. Bărbaților nu le place să-și recunoască eșecurile. El nu-și poate permite să-i spună unui prieten sau unei fete că nu-și poate permite un lucru.

Bărbații sunt geloși!

lucruri despre care barbatul niciodata nu va recunoaste unei femeie

Bărbații nu sunt cei care își manifestă deschis sentimentele, o sensibilitate excesivă îi poate irita. Prin urmare, cînd un bărbat își vede prietena, care flirtează cu ușurință cu un alt tip, atunci în exterior nu va da nici un singur indiciu de gelozie. Dar crede-mă, înăuntru va avea un vulcan de emoții.

Bărbaților le plac altele

Este foarte simplu: dacă considerați că prietena / sora ta este foarte frumoasă cu o figură de supermodel, este puțin probabil ca bărbatul tău să nu o observe. Îi va place, se va gîndi la ea, dar, desigur, nu o va spune cu voce tare. Este o prostie să crezi că dragostea tal-a orbit brusc și nu este interesat deloc de alte femei.

Loading...

Bărbații tind să analizeze o femeie

Fetelor, dacă un bărbat te-a invitat la un restaurant, nu te grăbi să alegi o rochie de mireasă și numele viitorilor copii. Un flirt ușor, zîmbetele și glumele — sunt doar un semn că fata este interesată de bărbat, dar asta nu înseamnă că el este partenerul tău.

Bărbații iubesc complimentele

Așa sa întîmplat că complimentele sunt de obicei făcute de bărbați. Dar, de fapt și lor le place să audă cuvinte plăcute în adresa lor. Bărbații au, de asemenea, nevoie de complimente, declarații de dragoste și de priviri calde, pentru că lucruri atît de simple pot schimba foarte mult relația dintre oameni. Ei vor, de asemenea, să știe că, nu în zadar, o jumătate de oră se învîrte în jurul oglinzii înainte de a ieși la întîlnire.

Bărbaților le plac „chestiile femeilor“

lucruri despre care barbatul niciodata nu va recunoaste unei femeie

Da, da, așa este. Unghiile, mîinile și fața bine îngrijită — dovadă că bărbatul se îngrijește și femeilor le place asta. De asemenea, bărbații preferă să vizioneze programe pentru femei doar pentru a se relaxa. Doar că ascunde cu atenție acest moment, pentru că „băieții nu vor înțelege”.

Bărbaților le este frică

lucruri despre care barbatul niciodata nu va recunoaste unei femeie

Unde s-a mai văzut că un bărbat își declară deschis despre temerile sale? Nicăieri. Dar, la urma urmei, toată lumea are o fobie. Numai că bărbații nu recunosc că se tem de întuneric, păianjeni sau clovni, pentru ca să nu-și arate slăbiciunea încă o dată. Fiți pregătită că el va sta pe canapea, iar să alergi după un gîndac cu un papuc — tu.

Bărbatul își ascunde emoțiile

Punctul culminant al unui film romantic, în timpul căruia nici o fată nu poate își ține lacrimile, este capabil să trezească sentimentele unui bărbat. Numai atunci cînd sentimentele îl vor copleși, el va spune că vă uitați la niște prostii și va șterge pe ascuns lacrima de pe obraz.

Bărbatul nu pleacă pur și simplu

Bărbatul nu va pleca, dacă este pasionat. Bărbatul nu face nimic pur și simplu. Și dacă pleacă de la cea cu care îi era bine, atunci nu poate să o facă imediat. O astfel de fată pătrunde în inima bărbatului.

Am spus doar despre cîteva lucruri pe care bărbaților noștri le este teamă să le spună cu voce tare. Dar acest lucru este suficient pentru a înțelege sufletul lor subtil, care are nevoie la fel de dragoste.

Ce este cel mai greu pentru un bărbat să ascundă?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.