12 CELE MAI ȘOCANTE SECRETE DE FRUMUSEȚE ALE VEDETELOR DE LA HOLLYWOOD 

cele mai socante secrete de frumusete ale vedetelor de la hollywood e

Toată lumea știe cîte eforturi, timp și bani investesc vedetele în menținerea aspectului fizic. Și încă cum – pentru că un număr de milioane de oameni nu-și pot imagina nici măcar că idolul lor poate arăta obosit, neîngrijit sau, Doamne ferește, mai în vîrstă. Și printre modalitățile complet tradiționale de păstrare a frumuseții în arsenalul celebrităților, adesea este posibil să se găsească metode care pot fi extrem de perplexe pentru o persoană obișnuită.

În acest articol vă vom prezenta cele mai stranii dintre ele.

Secretul frumuseții lui Suki Waterhouse  –  apa carbogazoasă

cele mai socante secrete de frumusete ale vedetelor de la hollywood

Vreți să aflați secretul buclelor ei perfecte? Pentru o coafură uimitoare, Suki folosește … apă dulce cu gheață! «În starea spălată, părul meu arată foarte nereprezentabil – subțire și lipsit de viață. Dar Coca-Cola le dă o textura incredibilă, ca și cum ar fi trecut prin păr o briză ».

Sfatul experților: băuturile carbogazoase pot contribui într-adevăr, la înăsprirea structurii cuticulei de păr, dar, în același timp, sporesc și ondularea părului. De asemenea, este o modalitate excelentă de a scăpa repede de o culoarea nereușită a părului – pigmentul se spală mult mai repede. Cu toate acestea, dacă sunteți mulțumit de culoarea originală, vă recomandăm să înlocuiți apa carbogazoasă cu o crem-mască specială.

Secretul frumuseții lui Shailene Woodley  –  terapia cu argilă

cele mai socante secrete de frumusete ale vedetelor de la hollywood

Pentru a curăța organismul de zgurii și toxine, actrița folosește o metodă destul de cunoscută – terapia cu argilă. Se consideră că folosirea argilei ca aditiv alimentar ajută organismului să scape de microbii patogeni și să scoată din organism metalele grele. «Acesta este una dintre cele mai eficiente și mai sigure medicamente», – spune Shaylin.

Sfatul experților: argila se descurcă cu funcțiile declarate, dar, după cum arată studiile, corpul uman are mecanismul necesar pentru curățarea tuturor sistemelor funcționale. Utilizarea caolinului nu vă dăunează organismului, dar nu este o măsură extremă.

Secretul frumuseții lui Gwyneth Paltrow  –  soluţie de ulei

cele mai socante secrete de frumusete ale vedetelor de la hollywood

Actrița este posesoarea unuia din zîmbetele fermecătoare de la Hollywood. Potrivit lui Paltrow, ea a reușit să obțină acest rezultat datorită clătirii gurii cu ulei. Această metodă antică ayurvedică implică clătirea cavității bucale cu o soluție de ulei (întotdeauna pe stomacul gol) timp de 10-20 minute pentru a îmbunătăți starea generală a cavității bucale și a dezinfecta mucoasa.

Sfatul experților: conform stomatologilor, această procedură nu este o completare obligatorie pentru igiena orală zilnică. În plus, dacă o veți face în mod incorect, riscați să provocați o pierdere temporară a sensibilității receptorilor gustativi și o sete puternică.

Secretul frumuseții lui Jennifer Lopez  – ulei esențial de grapefruit

cele mai socante secrete de frumusete ale vedetelor de la hollywood

J.Lo – una dintre cele mai frumoase și renumite vedete de la Hollywood – întotdeauna fiind la vedere, are, prin urmare, un întreg arsenal de metode și mijloace de a menține un aspect fizic frumos. Unul dintre secretele ei – inhalarea uleiului esential de grapefruit pentru a reduce pofta de mîncare și controlul greutății.

Sfatul experților: rezultatele cercetărilor au arătat că inhalarea vaporilor a uleiului esențial de grapefruit timp de 15 minute de 3 ori pe zi într-adevăr contribuie la reducerea poftei de mîncare. Dar cu această procedură, nu recomandăm înlocuirea principalelor mese – combinați-o cu refuzul „gustărilor” dăunătoare.

Secretul frumuseții lui Catherine Zeta-Jones  –  miere cu bere

cele mai socante secrete de frumusete ale vedetelor de la hollywood

Posesoarea uni păr luxos castaniu folosește un mod destul de neobișnuit de a menține sănătatea și frumusețea părului. «Eu folosesc o mască de miere și bere. Apoi de la mine miroase de la un kilometru ca un butoi de bere, dar sănătatea părului meu este mai importantă pentru mine », – a recunoscut Catherine.

Sfatul experților: berea conține o cantitate imensă de vitamine și proteine care hrănesc părul și îi dă un plus de strălucire. Dacă nu te deranjează aroma specifică – la treabă!

Secretul frumuseții lui Lady Gaga  –  bandă adezivă

cele mai socante secrete de frumusete ale vedetelor de la hollywood

În ciuda unei vîrste destul de tinere, cîntăreața se gîndește deja cum să facă față apariției ridurilor. Pentru un lifting zilnic ea folosește … banda adezivă!

Sfatul experților: o metodă creativă, pe care nu o recomandăm să fie utilizată categoric. Pielea feței și a gîtului– sunt cele mai delicate zone care necesită îngrijire atentă. Banda adezivă se va potrivit pentru îndepărtarea machiajului – de exemplu, paiete, precum și farduri de pleoape și rujuri cu texturi superdense.

Loading...

Secretul frumuseții lui Lisa Rinna  –  scorțișoara  

cele mai socante secrete de frumusete ale vedetelor de la hollywood

Din moment ce societatea modernă este obsedată de ideea de a obține un aspect fizic ideal, nu suntem surprinși de prezența unor mici secrete de frumusețe la fiecare fată și femeie. Actrița americană Lisa Rinn nu a devenit o excepție – actrița folosește scorțișoara ca remediu exfoliant pentru buze.

Sfatul experților: Scorțișoara contribuie la creșterea în volum a buzelor datorită unei acţiuni ușor iritante. În acest caz (ca și întotdeauna), important – să se respecte măsura.

Secretul frumuseții lui Sandra Bullock –  unguent pentru hemoroizi

cele mai socante secrete de frumusete ale vedetelor de la hollywood

Cu ajutorul unei astfel de soluții nu prea răzpîndite în cosmetologie ca unguent pentru hemoroizi Sandra Bullock se luptă cu succes cu umflarea pleoapelor inferioare.

Sfatul experților:  Această metodă poate fi utilizată cu siguranță, dar nu în fiecare zi, ci numai în cazuri excepționale.

Secretul frumuseții lui Halle Berry  –  cafea măcinată

cele mai socante secrete de frumusete ale vedetelor de la hollywood

Actrita își poate permite orice proceduri chiar și cele mai scumpe, al căror scop este să scape de celulită. Dar Holly preferă să folosească în calitate de profilaxie un scrab făcut de ea singură –  un amestec de cafea măcinată și un gel de duș.

Sfatul experților:  antioxidanții conținuți în boabele de cafea, combinate cu un masaj blînd a unor zone individuale – o modalitate excelentă de a scăpa de celulită într-un timp scurt, fără costuri suplimentare.

Secretul frumuseții lui Zoe Saldana  – mască din maioneză  

cele mai socante secrete de frumusete ale vedetelor de la hollywood

Actrița a recunoscut că procedura obligatorie pentru întărirea și hrănirea părului în familia ei sunt … măștile din maioneză. Doar că, o astfel de sărbătoare pentru păr Zoe nu își organizează nu mai des decît o dată pe an.

Sfatul experților:  dacă sunteți în stare să rezistați mirosul specific de maioneză pe părul vostru pentru mai mult de 10 minute – puteți îndrăzneț să utilizați acest sfat. Dar dacă sunteți o natură impresionantă, cu această funcție face față excelent orice mască de păr hidratantă de înaltă calitate.

Secretul frumuseții lui Nicole „Snooki” Polizzi  –  umplutură igienică pentru toaleta pisicii

cele mai socante secrete de frumusete ale vedetelor de la hollywood

Vedeta serialului popular american „Beach” a dobîndit popularitate în mare parte datorită acțiunilor și ciudățenielor sale. Una dintre ele – utilizarea unui material de umplere igienic pentru toaleta pisicilor ca … un agent de exfoliere a feței!

Sfatul experților:  în nici un caz.

Secretul frumuseții lui Victoria Beckham –  placentă de oaie

cele mai socante secrete de frumusete ale vedetelor de la hollywood

Din toate mijloacele cosmetice pentru îngrijirea pielii, cîntăreața preferă cremele pe bază de placentă de oaie.

Sfatul experților:  nu este un secret că placenta animalelor are proprietăți cu adevărat magice din cauza conținutului de celule stem saturate cu nutrienți – acest lucru oferă un efect de întinerire garantat. Dar pregătiți-vă pentru cheltuieli grave, deoarece toate produsele cosmetice placentare se află într-un segment de preț de clasă „lux”.

Secretul frumuseții vedetelor – ținem minte

Înainte de a trece de la teorie la practică, vă sfătuim să cereți sfatul specialiștilor. Fiți întotdeauna tinere și atrăgătoare!

Tu ai secrete personale de frumusețe?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.