10 vedete renumite cu o piele perfectă: un dermatolog cosmetician dezvăluie secretele lor

„Ce norocoase sunt!” – ne gândim noi despre vedetele renumite cu o piele perfectă. Oare într-adevăr toată chestia este în genetică? Sau… probabil injecții? Sau super creme? David Bank, un dermatolog și totodată un specialist în medicina estetică, a dezvălui, în ce constă secretul pielii perfecte ale vedetelor.

halle-berry-pic

1. Halle Berry, în vârstă de 50 de ani

„Halle arată foarte bine, fiindcă apelează regulat la injecțiile cu Botox și trece printr-o procedură numită „thermage”: cu ajutorul unui aparat special se încălzește colagenul adânc al epidermei până la o temperatură anumită, ceea ce stimulează reînnoirea fibrelor și creșterea altor noi fibre. Vorbind de Botox: mulți se tem de o față-mască, dar uitați-vă la Halle: mimica feței ei rămâne la fel de bogată și vie, iar ridurile nu apar deloc! Oh, și încă ceva: ea nu părăsește casa, fără să aplice pe pielea feței o cremă cu protecție solară SPF50, chiar și într-o zi noroasă. Acest lucru este foarte important”.

liv-tyler-liv-tailer-3

2. Liv Tyler, în vârstă de 39 de ani

„Liv de asemenea recurge în mod regulat la Botox și analogii săi, dar pe lângă acestea, ea face în mod regulat un masaj special, care păstrează elasticitatea pielii și tonusul mușchilor, formează pomeții și menține ovalul feței într-o formă ideală. Într-un timp scurt, probabil ea va avea nevoie de o intervenție mai serioasă, dar la momentul dat ei îi sunt de ajuns procedurile de mai sus”.

656798

3. Jennifer Lopez, în vârstă de 47 de ani

„Tot același Botox, plus unele fillere și netezirea regulată a pielii cu laser: Jay are grijă de calitatea pielii și este foarte rezonabilă în selectarea tehnologiilor și produselor. De asemenea, ea crede cu tărie în puterea cremei La Mer și o aplică peste tot corpul. Nu pot spune cu certitudine, că această cremă este o magie, dar trebuie să recunosc, că pielea ei este fantastic de elastică și tânără pentru vârsta ei”.

78a38d90a5f5af5857b8e93fa4dd5a84_xl

4. Beyonce, în vârstă de 35 de ani

„Beyonce este într-adevăr norocoasă cu genele, dar Botoxul și fillerele au jucat, de asemenea, rolul său. Bine că Beyonce este destul de moderată în corectarea semnelor de vârstă, astfel încât are un aspect exterior natural și proaspăt”.

34511

5. Naomi Watts, în vârstă de 48 de ani

„Naomi merge cu regularitate la terapia cu microcurent, care întărește fibrele din epidermă, reduce umflarea și îmbunătățește circulația sângelui, oferind feței o culoare sănătoasă și pielii – elasticitate și catifelare”.

fonst-90910

6. Rachel Weisz, în vârstă de 46 de ani

„Pentru Rachel este foarte important să folosească produse naturale, astfel încât dintre toate tratamentele anti-îmbătrânire, ea face doar Mezoterapie (microinjectare cu vitamine) și terapie cu oxigen – procedură specială, în timpul căreia celulele pielii sunt saturate cu oxigen”.

images_heidi-klum-05

7. Heidi Klum, în vârstă de 43 de ani

„Botox și tratamente cu laser: până când Heidi nu a recurs la ceva mai serios, deși ea are o piele subțire, care îmbătrânește mai repede, decât pielea grasă sau mixtă”.

lucy-liu-wallpapers-1930

8. Lucy Liu, în vârstă de 47 de ani

„Gene orientale! Lucy într-adevăr nu a făcut nimic invaziv cu pielea sa. Dar ea merge cu regularitate la peeling și deseori face microdermabraziune, și toate acestea pe lângă vizitele ei la cosmetician de două ori pe săptămână”.

cate-blanchett-wallpapers

9. Cate Blanchett, în vârstă de 47 de ani

„Linia ideală a pomeților actriței – este meritul fillerelor, iar ridurile de pe frunte sunt corectate cu Botox, dar trebuie să menționez, c, în ultimii ani ea a refuzat să continue injecțiile, considerând, că vârsta ar trebui să fie luată în mod adecvat”.

2345368743

10. Kristin Davis, în vârstă de 51 de ani

„Kristin arată incredibil de tânără, dar aici are un mare merit Botoxul: ea a început să facă injecții încă în timpul filmărilor serialului TV de cult „Sex and the City”, din acel moment ea le face în mod regulat. Este minunat, că în pofida faptului, că ea trece prin această procedură de atâția ani, ea totuși și-a păstrat o mimică facială vie și chiar ridurile din jurul ochilor: actrița arată destul de tânără, dar, în același timp, are un aspect exterior, care corespunde cu vârsta ei”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.