10 cele mai proaste obiceiuri sexuale, de care a venit timpul să te lași

couple_bed

Uneori facem în pat așa lucruri, care nu înfrumusețează nicicum viața noastră intimă. A venit timpul să termini cu ele! Adică, să te lași de ele. Anume să te oprești să faci aceste lucruri și să le uiți, ca un coșmar.

  1. Nu încerca să arăți seducător și sexual în pat. Mai ales în timpul orgasmului. În același timp, se poate face doar unul dintre aceste două lucruri: să te bucuri de sex sau să te gândești la modul în care arăți în timpul sexului. Și, nu încerca să tragi burta: acest bărbat te place așa cum ești tu – altfel nu ar fi aici, iar tu poți scăpa pur și simplu cele mai interesante momente.
  2. Nici într-un caz, atunci când a trecut mult timp, iar ție nu-ți iese nimic, nu poți ajunge la finalul râvnit, nu renunța și nu-i spune partenerului: „Hai, nu-i nimic, altă dată mai încercăm”. Nu ar trebui să te simți vinovată că nu te încadrezi în vreun anumit interval de timp. Stai culcată și primește plăcere, nimeni nu te grăbește. Vrei să ajungi la finalul așteptat – oprește cronometrul din capul tău.
  3. Nu te culca cu băieții, care cer de la tine sex oral, dar refuză să-ți facă cunnilingus. Ce-i cu standardele acestea dublu? El, înseamnă că „nu face” asta, iar tu faci? Dacă lui nu-i place ceva acolo, înseamnă că băiatul încă mai trebuie să crească. Sau întreabă-te: el sigur este un heterosexual, dacă îi este atât de neplăcut corpul unei femei.
  4. Nu geme și nu țipa, de parcă te simți bine, atunci când, de fapt – nu prea. Chiar vrei tu ca partenerul tău să creadă, că ești în al nouălea cer din cauza mișcărilor lui și să le repete din nou și din nou? Pur și simplu redirecționează-l. Arată-i, dă-i de înțeles ce face corect și ce nu prea. Gemetele nu sunt o melodie, care trebuie să însoțească actul sexual, ci este un mijloc de comunicare în pat, un semnal, că el a făcut totul corect.
  5. Nu spune că ai avut un orgasm, cand de fapt este o minciună. În cazul în care nu reușești – trebuie să vă gândiți împreună cum și ce să faceți, pentru a ajunge la final, dar nu să îngropați capurile în perne.
  6. Nu ascunde dacă te doare. Cu excepția cazului, când tipul este sadic, el nu vrea să te rănească sau să te doară ceva în timpul sexului. Dar, câteodată este cam dificil de a separa și de a înțelege senzațiile de durere sau de pasiune în timpul actului sexual. dacă t edoare ceva – spune-i și roagă-l să fie mai atent, să intre mai încet, sau nu atât de adânc sau să schimbe poziția. Nu-ți fie teamă să strici totul și pentru acest lucru să înduri, strângând din dinți.
  7. De fiecare dată, când totul merge spre sex, nu alerga frenetic în baie pentru a te aduce în ordine. Pentru ce să întrerupi starea de spirit? El te vrea deja tu și te sărută cu pasiune. Crezi că te va dori mai mult, dacă te vei spăla pe dinți? Cel mai probabil, el doar se va răci în acest timp. Nu strica spontaneitatea.
  8. Nu amăgi și nu inventa diferite scuze pentru a nu face sex, atunci când, de fapt, motivul este ciclul menstrual. Fiecare femeie decide singură – să facă sau să nu facă sex în aceste zile. Dacă aceasta este prima dată, poate fi puțin incomod, suntem de acord. Dar sunteți amândoi oameni maturi, bărbații știu că la femei se întâmplă așa ceva periodic. Așa și explică-i. Pentru că, dacă vei începe să inventezi ceva de genu „mă doare capul”, bărbatul va decide că îl respingi. mai ales cu un așa motiv exagerat.
  9. Nu pretinde că pentru tine e doar sex, când, de fapt, te-ai îndrăgostit de partenerul tău. Este un drum spre nicăieri. Explică-te cu el deja, iar dacă el nu plănuiește ceva serios, este mai bine să termini totul înainte ca lucrurile să ajungă prea departe.
  10. Nu încerca să ghicești, la ce se gândește partenerul tău la acest moment. Astfel tu cine știe ce vei inventa în capul tău. Concentrează-te mai bine la ceea ce faceți și cum te simți.
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.