10 calități care sunt mai  importante pentru o  relație ,decît  aspectul fizic frumos

calitati care sunt mai importante pentru o relatie decit aspectul fizic frumos

Toată lumea este atît de obsedată de aspectul său fizic :slăbești și te bronzezi , urmezi  idealurile, alegi hainele, care ascund defectele. Există cel puțin zece calități care atrag mult mai mult decît aspectul fizic. Și ce nu este  mai puțin important , ajută  pentru a menține relațiile și le face fericite.

O calitate importantă pentru o relație – abilitatea de a asculta

calitati care sunt mai importante pentru o relatie decit aspectul fizic frumos

Să  vorbească sunt  capabili și le place  aproape tuturor, dar pot asculta – doar cîțiva. Dacă ați vorbit măcar o dată cu o asfel de persoană , înțelegi ce vreau să spun .

Atunci cînd o persoană nu așteaptă rîndul ei să vorbească, în timp ce tu vorbești, nu sortează în minte  întîmplări  care se potrivesc temei.

Conversația poate fi menținută chiar și fără ascultare, nu este dificil – dai din cap, spunînd  „da “, și nu te uita în smartphone. Dar să asculți – este o întreagă artă, și ea este întotdeauna simțită și apreciată. Cu astfel de oameni dorești într-adevăr  să vorbești.

Cum să dezvolți  abilitatea de a asculta? Încearcă să te concentrezi la ceia ce vorbește interlocutorul și să nu te distragi cu  gîndurile tale. Interesează-te  despre ce vorbește, iar dacă nu se primește  – atunci de ce să mai vorbiți?

Abilitatea de fi spontan – o șansă de a îmbunătăți relațiile

calitati care sunt mai importante pentru o relatie decit aspectul fizic frumos

Unii oameni iubesc  spontaneitate deplină în acțiuni, alții preferă coerența și fiabilitatea. Dar, în orice caz, fără un pic de spontaneitate, imaginație și acțiuni  neașteptate „în flux“ va fi plictisitor.

Pu și simplu, fără nici un motiv, la mijloc de săptămînă propuneți să mergeți la un restaurant (mai ales în cazul în care nu este o perioadă de bomboane-flori, dar cît de cît o relație stabilă și aproape de viața de familie), pur și simplu să cînți atunci cînd ai o stare de spirit bună, să propui să învățați un dans sau să faceți în       week-end plimbări la natură, pentru a găsi un loc incredibil de frumos.

Spontaneitatea nu permite ca relația să devină o parte din rutina de zi cu zi, ea le face interesante și pline de culoare, oferă o mulțime de amintiri bune.

Cum să  dezvolți spontaneitatea? De multe ori ascultă-te, ce vrei anume tu. Deși nu contează dacă, vor fi  apreciate  impulsurile tale sau nu, important,ca să  apară  niște dorințe.

Să faci ceva foarte bine – o altă calitate importantă

Nu contează ce presupune  această abilitate – foarte bine să conduci automobilul, să cînți virtuos  la chitară sau să vorbești fluent în trei limbi. Oamenii admiră întotdeauna abilitățile altcuiva, orice ar presupune aceasta.

Cum să înveți? Doar găsește-ți un lucru pe plac și tocește aceste  abilități pînă  la perfecțiune. Apropo, dacă nu  aveți nici o relație în acest moment, aceasta te va ajuta să le ai   – de îndată ce vă scufundați  într-un lucru favorit și uitați de dorința de a avea o relație, într-un mod magic ele apar în viața ta.

Fii autosuficient și mulțumit de toate

calitati care sunt mai importante pentru o relatie decit aspectul fizic frumos

Oamenii care sunt mulțumiți de ceea ce au, sunt mai atractivi decît acei care se plîng în mod constant și suferă de faptul că le lipsește ceva. Dacă sunteți mulțumit de aspectul tău, arați   mult mai atractiv decît dacă te consideri urît și gras.

Dacă sunteți mulțumit de  munca pe care o aveți , nimeni nu te va numi  un ratat. Chiar și cerșetorii ,cum este perfect descris în Lurke – nu sunt acei care au un salariu mic, dar oamenii, care  consideră  că, întodeauna nu le ajung bani.

Cum să înveți să fii mulțumiț cu ceea ce ai ? Da, nu este ușor, dar este posibil. Pentru început, puteți înceta să te compari cu alții, iar apoi constată că viața este frumoasă  și fii recunoscător pentru asta.

Absența „deprinderilor“ nesănătoase

Dacă aveți grijă de  figură și vă străduiți să mîncați  mai multe legume – este superb, dar dacă scoateți din sărite  personalul pizzeriei, cerînd să ți se facă special pentru tine o pizza fără aluat – este cu totul altceva.

Acest lucru se aplică  la toate principiile și interesele – în toate este necesar să se știe cînd să te oprești, și atașamentul nesănătos a  unui astfel de comportament nu este pe placul nimănui.

Cum să scapi de atașamentele  prea puternice? În primul rînd trebuie la general  să înțelegem, dacă le avem într-adevăr. Și ca să aflați , întrebați cei mai buni prieteni și rudele – să spună sincer  ce cred despre asta. Cel mai probabil, ei chiar ți-au spus despre acest lucru mai înainte, dar nu ai fost  atent.

Loading...

Fii adevărat într-o relație

calitati care sunt mai importante pentru o relatie decit aspectul fizic frumos

Îți poți  inventa la nesfîrșit imagini false, să te ascunzi în spatele lor și chiar să te obișnuiești cu ele, dar oamenii simt întotdeauna falsitate și aprecieză  adevărata personalitate.

Acest lucru nu înseamnă că vei fi la fel de simplu ca două ruble. Acest lucru înseamnă că nu îți vei ascunde sentimentele, și nu le vei  „ falsifica.“ Zîmbește și  rîde deschis , nu te rușina de impulsurile, dorințele și pasiunile tale.

Cum să fii adevărat? Să-ți dai seama că imaginea ta este o mască (uneori nu este așa de ușor), să înțelegi de ce ai inventat-o și să-ți schimbi atitudinea față de sine.

Capacitatea de a face compromis  într-o relație

Capacitatea de a face compromis , și cel mai important lucru – dorința de a căuta, este un semn că o persoană este pregătită pentru o relație lungă și fericită.

Dacă nu căutați  compromisuri în relații, și forțați partenerul  să se subordoneze , atunci nu-l respectați, și mai devreme sau mai tîrziu, el se va plictisi.

Dacă, din contra,  dacă  tu te subordonez și lași de la sine , te vei plictisi tu  – o lungă perioadă de tăcere poate mai apoi  exploda , și singur vei termina relația.

Grija – o calitate de neînlocuit

calitati care sunt mai importante pentru o relatie decit aspectul fizic frumos

Aproape toți oamenii iubesc atunci cînd sunt îngrijiți (desigur, fără fanatism). Aceasta este o oportunitate fără cuvinte să spui „Te iubesc“, „Nu-mi ești indiferent, sau indiferentă’’.

Să  distragi , atunci cînd vezi că o persoană este tristă sau întrebați ce sa întâmplat și să îi ascultați problemele.Dacă o persoană s-a îmbolnăvit, să ai grijă de ea așa cum ar face-o părinții. Chiar să îi cumperi ceva cei place , pur și simplu , atunci cînd nu ați fost rugat să o faceți.

Cum să înveți să ai grijă de alții? Dacă sunteți obișnuiți să vă gîndiți  numai la sine, atunci nu va fi ușor să  începi să ai grijă de alții. Dar dacă te gîndești cu gingășie la cealaltă persoană, nu va fi atît de dificil să te gîndești cum poți  să-l ajuți, și ce surpriză să îi faci.

Simțul umorului

Toți iubesc oamenii veseli, ei te încarcă cu emoții pozitive, cu ei vrei să fii alături . În general, simțul umorului îl au aproape toți, dar de multe ori nu coincide – lucrurile  amuzante par a fi diferite. Dar aceasta deja  depinde de educație, mediu și alți factori.

În orice caz, un om care zîmbește mai des decît se încruntă  și nu este contra să rîdă cu poftă, este cu mult mai plăcut să discuți cu el.

Să fii puternic

calitati care sunt mai importante pentru o relatie decit aspectul fizic frumos

Aceasta calitatea este apreciată nu numai la bărbați, ci și la femei. Nimeni nu vrea să aibă lîngă el o ,,cîrpă”, care nu pot face față cu problemele sale, nici mai vorbind să ajute și să  sprijine  în situații dificile.

Puterea interioară, capacitatea de a-și rezolva problemele,fără  să  descarci emoțiile pe oameni, să poți  sprijini și ajuta – este mult mai valoros, decît un aspect fizic frumos.

Conștientizarea temerilor  și să le faci față, să te depășești pe sine  în atingerea scopurilor  și multe altele. Cu siguranță fiecare dintre noi are propria definiție a unui „om puternic“, spre care ar trebui să tindem.

Aceste calități vă vor ajuta să fiți un partener perfect în relații

Să devii un partener perfect într-o zi este imposibil. Dar să lucrezi asupra ta și să devii mai bun, întodeauna trebuie.

Vă dorim relații  armonioase!

 

Ce apreciați cel mai mult într-un om —aspectul fizic sau calitățile sale. Dacă ultima,atunci care?

Loading ... Loading ...

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.